- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Ne értsetek félre, nem akarok senkit piszkálni.
Nem értem, hogy mi a gond a hangkártyákkal pl. Arról tudok, hogy az UHU-nak (1.0) az AC97-es cumókkal gondja van, egy barátom szívott vele, az újban már javítani fogják.
De a 8.2-es SuSE nekem egy duronos meg egy celeronos gépre úgy fölmászott, hogy csak néztem, alig kellett hozzányúlni. Mindent megtalált, minden működik, csak lestem. :)
Érdemes hangkártyáknál az ALSA cumóit kipróbálni, ugyan a 2.4-es kernelnek még nem része alapból (de a SuSE pl. beleteszi), de jóval többféle hangkártyát támogat, mint az OSS.
Itt fölöttem panaszkodtak, hogy egy napig tartott beállítani ezt, fél napig azt, stb. Ez könnyen lehet, ha tapasztalatlan vagy, de gondold meg, hogy mi van a mérleg másik serpenyőjében: nem kell pár havonta újratelepítened. :DDD
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Milyen processzort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Videó stream letöltése
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Path of Exile 2 early access kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest