- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
ocso
tag
Hi!
Azért gondoltam a Linuxra, mert más nem nagyon jött be. Szóval van jópár gépecske és néha napján elszáll a System32Configsystem file, ami úgye a registry része, ezért boot-oláskor behal. Nekem arra lenne szükségem, hogy az előre lementett System file-ra ilyen esetekben (pl.: repair könyvtárból) ki tudjam cserélni. De ez nem megy recovery consol alól sem eleve, és a semmilyen windows-os repair nem segít, a másik partíció Win-nel megoldás a problémára, de nem mindenhol lehet megcsinálni. Köszi az eddigi válaszokat, várom továbbra is az ötleteket.
Üdv.: -
ocso
tag
Helló!
Lenne egy problémám, NTFS particíóra szeretnék írni Win nélkül, gondoltam ez megoldható Linux-al, de nekem egy konkrét file-t kellene törölnöm és visszaírnom.
Szóval kellene egy bootCD vagy floppy, van ilyen valahol, egy kisebb méretű?
Üdv.: ocso
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Flint 2 OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motoros topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest