- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
A mai és a tegnapi nap folyamán újra raktam a 18.2 Cinnamonomat és helyette 18.2 Mate került fel.
Azóta kb. fél óránként (nem rendszeres) lefagy a gépem.
Minden 5. fagyásnál minden le fagy kivéve az egerem, tudom mozgatni de nem reagál semmire.
Alapból pedig minden le fagy, és még a billentyűzetemen a num lock is ki kapcsol.Itt van a teljes journalctl
Itt van a journalctl piros részei
Itt van az ubuntu-drivers devices
Itt van az inxi -Fxz(gép paraméterei)Szerintetek mi lehet a probléma?
Sokat ovlastam utána, de nem találtam rendes megoldást. -
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
A hosts file-t szerettem volna szerkeszteni, de nem igazán működik.
Windowsos host fileban lévő címeket akartam volna átmásolni a Linuxosba, de így néz ki:^@1^@2^@7^@.^@0^@.^@0^@.^@1^@ ^@m^@e^@d^@i^@a^@-^@m^@a^@t^@c^@h^@.^@c^@o^@m^@
Így néz ki a windowsos:
127.0.0.1 media-match.com
Atomban tökéletesen mutatja, de amikor a terminálból nézem, akkor mutatja úgy, és nem is blokkolja a megadott siteokat.
Mit lehet csinálni?
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnék Acestreameket nézni a mint alatt.
18.2 Cinnamont használok.
Próbáltam az acestream saját oldalán nézni, de ott csak 13-as ubuntuig van támogatás.Aztán utána olvasgattam, és láttam egy Kodis megoldást, de az se működött. Ott a P2P add-ont próbáltam, de nem működő képes, mert nem is veszi észre a Kodi a telepítés után. Fórumokon utána olvastam és másnak se működött még tavaly se. Aztán olvastam egy másik addon-ról, de ott a repo nem elérhető már egy jó ideje. Így hagytam a Kodit.
Utána próbáltam keresni olyan lejátszót ami alapból támogatja az Acestreamet. Találtam egy Sodaplayer nevű programot, ami csak windowsra és OsX-re van.
Tudom hogy van a wine, de ahogy olvasgattam nem nagyon működik, de én még nem próbáltam.Szóval a kérdés. Ismer valaki egy lejátszót, vagy módszert az Acestreamekre?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest