Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.nalaya
csendes tag
Sziasztok .
Az után kérdeznék hogyan lehet egy gépre egy programból több verziót feltelepíteni . Pontosan a repóban lévő opera 12.16 mellé a legújabbat ? Hogy két opera legyen fent . -
cs.nalaya
csendes tag
Sziasztok .Bocs az esetleg fura kérdéseimért de még a linux nekem új még talán kérdezni sem tudok nagyon . Új vagyok még Linuxon . Felraktam a Linux mint cinnamont , és érdekelne az usbs pendrivok , usb 3g modemek kezelése . Nem találom a windowsban megszokott biztonságos leválasztás lehetőségét , menüt . Hol van vagy linuxban hogyan kell ezeket csinálni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- új érkező gamer gépek - ajánlatokat lehet tenni! :) - 2026.01.18 update - gamer laptop lista
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon