- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
King Unique #2873 üzenetére
Kösz. Csak egy Win lesz, a 7-est lecserélem 8,1-re, az mellé megy a Mint.
-
Llew
senior tag
Dual bootos partícionálási kérdésem lenne:
Van egy jelenleg Win7-el futó gépem, aminek a rendszer partíciója 120 GB. Erre raknék fel Win 8.1-et, meg mellé kíváncsiságból egy Mint 17.1-et. Hogy osszam fel a mostani rendszer partíciót?
Mivel jelenleg játékok és minden mellett van ~45 GB hely rajta arra gondoltam, hogy 90-et kap a Win, meg 30-at a Mint. Jó az úgy? Illetve a Mintnek csináljak külön swapot? Azt hova, a lemez melyik részére teszi ilyenkor? Illetve mivel a lemez többi része (adat, stb.) közös lenne, kell külön home? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenn egy kis segítségre. Felraktam egy gépre a Mint 17-et. Az alap, rendszergazda felhasználó mellé létrehoztam még két sima felhasználói fiókot a családtagoknak. A rendszergazda mappáját megosztottam olvasásra a másik két felhasználó felé, viszont a gép kikapcsoláskor elfelejti ezt a beállítást.
Ha valamelyik családtag belép nem éri el a mappákat. Ha beállítom újra, átlépek az ő fiókjukba akkor rendben működik, megtudják nyitni a programokat is, de ha újraindítom a gépet, akkor már nem engedi be őket.
Az ő mappáik is megvannak osztva visszafelé, azt nem felejti el.
Illetve ahhoz milyen beállítások kellenek, hogy gond nélkül lehessen a felhasználók mappái között másolni? -
Llew
senior tag
Felraktam a Mint 17-est és olyan gondom van, hogy nem tudok vele további felhasználót létrehozni. Illetve létre jön, csak nem tudok abba belépni, mert valami iceauthoryti problémát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest