Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
King Unique #2873 üzenetére
Kösz. Csak egy Win lesz, a 7-est lecserélem 8,1-re, az mellé megy a Mint.
-
Llew
senior tag
Dual bootos partícionálási kérdésem lenne:
Van egy jelenleg Win7-el futó gépem, aminek a rendszer partíciója 120 GB. Erre raknék fel Win 8.1-et, meg mellé kíváncsiságból egy Mint 17.1-et. Hogy osszam fel a mostani rendszer partíciót?
Mivel jelenleg játékok és minden mellett van ~45 GB hely rajta arra gondoltam, hogy 90-et kap a Win, meg 30-at a Mint. Jó az úgy? Illetve a Mintnek csináljak külön swapot? Azt hova, a lemez melyik részére teszi ilyenkor? Illetve mivel a lemez többi része (adat, stb.) közös lenne, kell külön home? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenn egy kis segítségre. Felraktam egy gépre a Mint 17-et. Az alap, rendszergazda felhasználó mellé létrehoztam még két sima felhasználói fiókot a családtagoknak. A rendszergazda mappáját megosztottam olvasásra a másik két felhasználó felé, viszont a gép kikapcsoláskor elfelejti ezt a beállítást.
Ha valamelyik családtag belép nem éri el a mappákat. Ha beállítom újra, átlépek az ő fiókjukba akkor rendben működik, megtudják nyitni a programokat is, de ha újraindítom a gépet, akkor már nem engedi be őket.
Az ő mappáik is megvannak osztva visszafelé, azt nem felejti el.
Illetve ahhoz milyen beállítások kellenek, hogy gond nélkül lehessen a felhasználók mappái között másolni? -
Llew
senior tag
Felraktam a Mint 17-est és olyan gondom van, hogy nem tudok vele további felhasználót létrehozni. Illetve létre jön, csak nem tudok abba belépni, mert valami iceauthoryti problémát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest