- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Llew
senior tag
válasz
King Unique #2873 üzenetére
Kösz. Csak egy Win lesz, a 7-est lecserélem 8,1-re, az mellé megy a Mint.
-
Llew
senior tag
Dual bootos partícionálási kérdésem lenne:
Van egy jelenleg Win7-el futó gépem, aminek a rendszer partíciója 120 GB. Erre raknék fel Win 8.1-et, meg mellé kíváncsiságból egy Mint 17.1-et. Hogy osszam fel a mostani rendszer partíciót?
Mivel jelenleg játékok és minden mellett van ~45 GB hely rajta arra gondoltam, hogy 90-et kap a Win, meg 30-at a Mint. Jó az úgy? Illetve a Mintnek csináljak külön swapot? Azt hova, a lemez melyik részére teszi ilyenkor? Illetve mivel a lemez többi része (adat, stb.) közös lenne, kell külön home? -
Llew
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenn egy kis segítségre. Felraktam egy gépre a Mint 17-et. Az alap, rendszergazda felhasználó mellé létrehoztam még két sima felhasználói fiókot a családtagoknak. A rendszergazda mappáját megosztottam olvasásra a másik két felhasználó felé, viszont a gép kikapcsoláskor elfelejti ezt a beállítást.
Ha valamelyik családtag belép nem éri el a mappákat. Ha beállítom újra, átlépek az ő fiókjukba akkor rendben működik, megtudják nyitni a programokat is, de ha újraindítom a gépet, akkor már nem engedi be őket.
Az ő mappáik is megvannak osztva visszafelé, azt nem felejti el.
Illetve ahhoz milyen beállítások kellenek, hogy gond nélkül lehessen a felhasználók mappái között másolni? -
Llew
senior tag
Felraktam a Mint 17-est és olyan gondom van, hogy nem tudok vele további felhasználót létrehozni. Illetve létre jön, csak nem tudok abba belépni, mert valami iceauthoryti problémát ír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The First Berserker: Khazan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest