- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#95488640 #7927 üzenetére
Ha manapság valaki online ténykedik használ bizonyos alkalmazásokat, van okostelója stb., akkor azok eleve gyűjtenek róla infókat. Sőt manapság kb. minden. Erre szoktam azt mondani, hogy aki annyira láthatatlan akar maradni a digitális technika és társadalom számára, az menjen az amisok közé...Persze vannak pl. ilyen oldalak, hogy cseréljünk le mindent, használjunk ezek helyett más alternatívákat stb. Csak éppen az a helyzet, hogy azok a bizonyos alternatívák nem mindenkinek azok, pláne az átlag számára nem.
-
0xmilan
addikt
válasz
#95488640 #7918 üzenetére
Megörültem, hogy majd megválaszolja ezt a kérdésemet is, de sajnos nem lettem okosabb.
Ha erre van működő megoldásod, akkor ne tartsd magadban. Engem eddig nem zavart annyira a probléma, hogy jobban beleássam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest