- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Ezt bugot én is tapasztaltam és mástól is olvastam már, hogy a 32bites 17.1/2 telepítő elakad a másolásnál (hibaüzenet nélkül kilép) leginkább K7 alapú konfigoknál, én úgy oldottam meg amikor jelentkezett, hogy feltettem a 17-est majd azt upgradeltam 17.1-re, de hivatalos megoldást nem találtam rá, mondjuk nem is vittem túlzásba a keresését.
-
Fenyő
őstag
A 11.2.202.235 flash-hel simán menni fognak a 360p-és videók, de Smtube-al akár 720p-ben is, ill. xfce esetében az ablakkezelő hangolásánál a kompozitálásnál ne feledd bekapcsolni a Synchronize drawing to the vertical blank opciót a tearing kiküszöbölése végett, 9600-os Radírral simán menni fog.
-
Fenyő
őstag
Az maximum a 11.2.202.235 flash-hel fog csak menni, itt meg találod a leírást róla, mondjuk az SSE2 hiánya végett semmilyen webkit alapú (Chrome/Chromium/Opera) böngésző sem fog menni, ahogy a Skype vagy a Spotify sem, mondjuk arra gépre én amúgy Xfce-t tettem volna a Mate már kissé túlzás rá. Ill. van egy nem is olyan régi 14.04.2 Xubuntu mentésem pont Athlon Xp-re szabva, ha gondolod tégy egy próbát vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest