- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
mintlin22 #15477 üzenetére
Érdekes. Nálam ugyan az egérbeállításoknál engedélyezve van a touchpad (asztali gépnél teljesen feleslegesen), viszont a többujjas kattintásoknál alapból "Default device behavior" van beállítva, és soha nem is tapasztaltam azt, amit írtál.
Megnéztem Firefox-ban, ott se csinál hasonlót.
Lehet, hogy ez függ attól is, hogy milyen eszköz van csatlakoztatva? Ki tudja. Néhány Mint fórumos / reddit-es találat is van ugyanerről a jelenségről, de egyiknél sem láttam az okát.
A lényeg, hogy megoldódott.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
mintlin22 #15475 üzenetére
Nem használtam még olyan böngészőt amiben jobb gombra nyílik meg az új ablak. Mióta eszemet tudom görgővel kattintok rá. Akkor új ablakban nyílik meg. Jobbgombra menü van.
Touchpadon nem vagyok benne biztos, hogy minden tacsi, minden böngészővel(vagy filekezelőben) tudja-e, de nekem a 3 egymás melletti ujjal nyílik a link/mappa új ablakban.
(Asztalon is le kell nyomni a tacsit a jobb kattintáshoz.)
A linket ellenőrizni a fölé vitt kurzor után írja a bal alsó sarokban. (Mérete nem tudom állítható-e egyáltalán.) -
NeoPampalini
senior tag
válasz
mintlin22 #15469 üzenetére
Szia!
"az egér jobb gombját is bal gombként kezeli"
Ez alatt mit értesz? Nekem csak az rémlik, hogy ha jobb gombbal előhívsz egy kontext menüt (pl. böngészőben, vagy filekezelőben), akkor ott bármelyik opcióra jobb gombbal kattintva olyan, mintha bal gombbal kiválasztottad volna.
"hogyan lehet az egér jobb gombját úgy használni mint win alatt, hogy csak megnézni a link címét ellenőrzésként, vagy új ablakban megnyitni"
Öööö... Jobb gombbal "megnézni"? Ezt kérlek, fejtsd ki, hogy mire gondolsz.
Új ablakban megnyitni sima liba, a linken jobb katt, majd a kontext menüből kiválasztod, hogy új ablakban nyissa meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- ASRock lapok általában
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged