- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadow1901
aktív tag
válasz
NeoPampalini #15478 üzenetére
-
shadow1901
aktív tag
válasz
mintlin22 #15475 üzenetére
Nem használtam még olyan böngészőt amiben jobb gombra nyílik meg az új ablak. Mióta eszemet tudom görgővel kattintok rá. Akkor új ablakban nyílik meg. Jobbgombra menü van.
Touchpadon nem vagyok benne biztos, hogy minden tacsi, minden böngészővel(vagy filekezelőben) tudja-e, de nekem a 3 egymás melletti ujjal nyílik a link/mappa új ablakban.
(Asztalon is le kell nyomni a tacsit a jobb kattintáshoz.)
A linket ellenőrizni a fölé vitt kurzor után írja a bal alsó sarokban. (Mérete nem tudom állítható-e egyáltalán.) -
shadow1901
aktív tag
válasz
Joker88 #15458 üzenetére
-Total commanderre minek alternatíva, ha ftp-t is külön programmal használod? 2 oldalas file managert a Nemo is tud amit a Cinnamon alapból használ.
-FTP-re szintén alkalmas a Nemo.
-YT letöltésre is a Cinnamon alapból feltett letöltője teljesen jó. (Az ajánlott letöltő az alapja)Total commanderem automatikusan elindítottam, akkor is, ha nem csináltam vele semmit. Simán el tudtam engedni, igaz a 2 oldalast is... FTP nem tudom nálad mit jelent, de nagy valószínűséggel nemo látja a NAS-t minden extra nélkül is. De a menüben van FTP.
Mivel másabb a yt-dlp? Engem ez érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest