Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Jelen esetben csak bonyolítanánk a helyzetet dual boot-al. Anno azzal kezdtem én is, de én tudatosan akartam átállni, ami sikerült is. Viszont van olyan hölgyismerős aki szintén csak átlag user-nek mondható. De egy másik kernellel indítást meg lehetett oldani vele távsegítséggel. Szóval atlag user és átlag user közt is rengeteg különbség lehet. Akiknek segíteni szoktam, azoknak mindig felmérem a hozzáállását, készségét és talpra esettségét. Ennek függvényében javaslom a váltást vagy a Win jobb megismerését vagy körültekintőbb használatát. Nem feltétlen célom a Linux-ra átállítás, inkább a rendszerének jobb megismerése, programok, szokások megismertetése stb.... .
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- DUNE médialejátszók topicja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- ASUS routerek
- Temu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- CTO ÚJ Mac Mini M4 AZONNAL 24GB 512GB 1 év gar
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon