Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Padree.c2
üzenetére
Igazán nincs mit!
Ahogy említettem, ha a frissítéskor váltásra kényszerülne a rendszer, azt egy ilyen konfig ablak nélkül nem fogja cserélni.
Szerintem a folyamat során nem kéne a jelszavakkal is variálnia, de a felhasználó látja, mi történik és az nem te voltál. Ilyenkor akár ideges is lehet, aki ezzel szembekerül laikusként és bármi megtörténhet. Szerencsére login manager csere nem túl sűrűn történik, olyankor is rákérdez a rendszer.A módszert azért ne felejtsd el, ha nem te használod a gépet.

Most ugrik be, hogy a auto password-ot is itt lehet beállítani, még az is lehet, hogy megváltoztatta a jelszót akár üresre is, aki nyomogatta a gombokat.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy említettem, ha a frissítéskor váltásra kényszerülne a rendszer, azt egy 

Rowon