- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #9145 üzenetére
Megtaláltam a nekem valót a conky-manager személyében. Szép is és mindent tud amire szükségem van. Köszönet az ajánlásért! Viszont nem tudom mit nyitottam meg ami a képen is látható, de bezárni se tudom. Sőt törölni szeretném inkább.
Arra gondoltam, sose árt ha kéznél van egy telepítő. Az új rendszeren csináltam és így nem tudtam rá filmek mappát készíteni, ezért töröltem. Megoldható egy Live és utána mappa létrehozása, filmek másolása és win rendszer is ismerje? Ha elmegyek itthonról vinnék filmeket magammal. Nem szeretnék 2 pendrive-ot tartani ezért. Nincs semmi rádugva usb porton ezen és egy DAC-on kívül. Amúgy jól működik a pendrive most is.
Most már tudom mi az a Nemo, rákerestem a szoftver áruházban és megnyitottam.Kint van a panelen és fájlok felirata van, ha az egeret fölé viszem. Ott a könyvtárfában nincs lehetőség jobb klikk után rendszergazdaként megnyitni.
Megnyitás
új lapon
új ablakban
könyvjelző hozzáadása
formázás
kiadás
tulajdonságok lehetőségei adottak. Csak linux és win7 rendszeren használom és fat32-re van formázva jelenleg. (32GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest