Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Megtaláltam a nekem valót a conky-manager személyében. Szép is és mindent tud amire szükségem van. Köszönet az ajánlásért! Viszont nem tudom mit nyitottam meg ami a képen is látható, de bezárni se tudom. Sőt törölni szeretném inkább.

Arra gondoltam, sose árt ha kéznél van egy telepítő. Az új rendszeren csináltam és így nem tudtam rá filmek mappát készíteni, ezért töröltem. Megoldható egy Live és utána mappa létrehozása, filmek másolása és win rendszer is ismerje? Ha elmegyek itthonról vinnék filmeket magammal. Nem szeretnék 2 pendrive-ot tartani ezért. Nincs semmi rádugva usb porton ezen és egy DAC-on kívül. Amúgy jól működik a pendrive most is.
Most már tudom mi az a Nemo, rákerestem a szoftver áruházban és megnyitottam.
Kint van a panelen és fájlok felirata van, ha az egeret fölé viszem. Ott a könyvtárfában nincs lehetőség jobb klikk után rendszergazdaként megnyitni.
Megnyitás
új lapon
új ablakban
könyvjelző hozzáadása
formázás
kiadás
tulajdonságok lehetőségei adottak. Csak linux és win7 rendszeren használom és fat32-re van formázva jelenleg. (32GB)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kint van a panelen és fájlok felirata van, ha az egeret fölé viszem. Ott a könyvtárfában nincs lehetőség jobb klikk után rendszergazdaként megnyitni.
Rowon