Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nekem ez most túl sok időt venne el. Hihetetlen mennyiségű beállítás létezik, és ez még csak a felszín. Valamikor majd rászánom magam, idővel, apránként. Először ki kell ismernem a rendszert.
Ami a chrome-ot illeti az miattam volt angol. A nyelvi beállításoknál a Területi beállítás is magyart írt, ezért azt hittem már fullos csomag van fent. Aztán mikor láttam a Nyelvi támogatásnál a 22 nyelvet, gondoltam benézek oda, és akkor láttam, hogy nem teljes a magyar nyelvi csomag. Most már a chromium is magyar.Ami kérdés felmerült bennem: Crypto bányászat mennyire érint Linuxon? Win rendszeren több online filmes oldalnál is tapasztaltam és bizonyos erotikus oldalak is előszeretettel használják.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nintendo Switch 2
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- AZONNAL JÁTSZHATÓ Battlefield 6! CSAK 20E Ft.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon