- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értékelem a segítőkészséged és a kedvességed, igazi linuxos közösségi hozzáállás
Ahogy mondod, ez az igazi Linuxos hozzáállás, én ha másik disztróval kapcsolatos kritikát fogalmazok meg, ugyanúgy reagálnak az adott topik disztrófanjai!
Annyit azért, tisztázzunk, hogy ha te segítséget kérsz, akkor tapasztalhatod a segítőkészséget! Te viszont csak a kritikádat akartad itt megjeleníteni a Mint honlapjával kapcsolatban, ami azért elég nyilvánvalóan nem a topik kompetenciája.
Írj a fejlesztőknek/honlap üzemeltetőknek ha nem tetszik, amit ott látsz.
Csak összevetésként tettem fel pár honlapot, hogy azokban mennyivel nehezebb esetenként az épp aktuális verziót megtalálni. A te olvasatodban gyakorlatilag ezek a Linux disztró honlapok nem ajánlják a saját fejlesztésüket! Szerintem, ha úgyis újságíró vagy, írj az összes weblap üzemeltetőjének!
Itt van például a legelterjedtebb Ubuntu, no itt nézd meg bátran a kezdőlapot, nem hogy nem az öszes DE-s disztró nincs felsorolva, hanem egyetlen darabot sem találsz! A többi honlap esetén is pórul járna az a bizonyos Pistike, mert gyakorlatilag nem találna szinte letölthető Linuxot. Igaz ez a Pistike az, aki azért a warezolt game törését pillanatok alatt megtalálná Win alatt!
Írhatsz az Ubuntu topikba is!
Amúgy én úgy az 5.x-es RedHat-től kezdve meg szoktam találni a disztrókat, most valaki másnak ajánlottam, hogy szedje le az oldalról az XFCE-s Mintet és nem találta, mivel jó mélyen el van rejtve.
Így is kell, nagyon rendes vagy! Mi is megadunk linket, ha valaki abban kér segítséget, hogy mit tegyen fel vagy hol talál meg valamit! A te esetedben nem erről volt szó, gondolom így ,hogy leírtam már te is így látod a saját hozzászólásodat.
Ezzel aztán a te rutinodat és segítőkészségedet elismerve és a Mint honlapját jól leejnyebejnyézve meg is beszéltük ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest