- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
A lényeg fönt a jobb oldalon beleolvastam a topik szélén, most is látható jobb oldalon hírként hogy: Megjelent a Linux Mint 17.3-as disztribúció.
A Téma összefoglaló tényleg szuper de képtelenség, mindet át is olvasni és igazad is van abban hogy mindent nem olvastam el.....
A lényeg én teli vidámsággal és segítő jó szándékkal gondoltam hogy itt jó hírrel jövök ide hozzátok is.
A disztribúció oldalán a friss kommentek is látva írtam is a híreket, mert más fórumon kommentelek és sohasem mondták hogy hír értékileg gyakorlatilag nulla is vagyok.
A Linux ottani fórumán a kulturált modor a természetes és bírom a kritikát is.....
Az itteni Linux és más fórumokon is kulturált modor a természetes......
A legfontosabb tényező szeretem és kedvelem itt a PH-t.
A fórumokat is amik témák engem is érdekelnek és olvasom is őket és segítek ha tudok de nem ártok ezzel senkinek......
A lényeg amit írtam most minden rosszhiszemű gondolat nélkül és sértődés-nélkül mondtam.
Zárom a soraimat mindenkinek sok sok sikert és örömöt kívánok Linux témában.
Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest