- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
King Unique #5836 üzenetére
a win7 nekem csak arra kell hogy egy visual studiot tudjak használni, illetve van amit csak arról tudok megcsinálni.
Linux az elsődleges. És minden adat sd-n tárolódik, csak a rendszer van ssd-n. 35-ből 13 foglalt 64 bites win7-tel, igaz még a visual studio nincs rajta, de minden más ami kell már rajta van. A win update nem működik, terheli egyik magot 50 %-on, teljesen kikapcsoltam a frissítés szolgáltatást, nem fog hízni. -
amdni
aktív tag
válasz
King Unique #5836 üzenetére
Nos teljes kudarc.
A windows 7-nek vége, most linux ról írok.
gparted-del csináltam a parcíciókat, ghost-al átmásoltam a windows 7 partíciót, bejött a win7 logó de utána semmi.
Csökkentett módban sem, egy ideig töltött, majd megállt "classpnp.sys" betöltésénél.
próbaként tisztára töröltem az ssd-t win7 telepítővel, telepítettem, de mikor a telepítő újraindult, megint ugyan az a hiba jött elő, win7 logó bejön és nem lép tovább. (bootrec nt60 all ; bootsect /fixboot /fixmbr) sem segített.
Úgyhogy most linux mint van fent, van ghostolva egy komplett win7-em, van szabad tárhely még 35 giga, oda ghostolom a win7 c: partíciót, de elindítani nem tudom hogyan kell.
Legacy módban van minden sz.tem, bios arra van állítva és működik minden.
Nem is láttam telepítés közben semmit ami lehetett volna állítani hogy uefi módba települjön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Viccrovat
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BMW topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest