- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #4835 üzenetére
"Ti ketten meg azt mondjátok erre, hogy mind értelmetlen marhaság. Ezzel nincs baj, csak az aggaszt, hogy ezt a véleményt hangoztatjátok, holott ezek azért hasznos dolgok. szerintem"
Mese... nem ezt mondtuk. Pusztán azt, hogy nem létszükséglet a kímélő beállításokat alkalmazni, ha egy jóval erőforrás igényesebb rendszernél sem okoz különösebb gondot ezek hiánya. Amit a gyakorlat, itteni SSD topikok megint igazolnak. Azok a beállítások és optimalizációk, amelyek bizonyos funkciók megfelelő működéséhez kellenek, azok természetesen szükségesek. Valamint a tesztben bemutatott olyan durva terhelést sem fog vsz a felhasználók többsége pár-néhány év alatt elérni, ami gondot okozna írásmennyiség tekintetében. Előbbire visszautalva a gyorsítás kapcsán, ha egy kategóriákkal hardverigényesebb rendszer nem lassul be natúr beállításokkal használva SSD-n, akkor egy alapból jóval kisebb erőforrás igényű sem nagyon fog. Aki mindezen állításokat annyira firtatja, mutasson példákat, teszteket az ellenkezőre! Én tovább nem ragozom, aki nagyon be akar állítani xy dolgot +ba, tegye.
-
Syl
nagyúr
válasz
ubyegon2 #4835 üzenetére
>Talán ők is értelmetlennek tartják a sleepet?
Érdekes, 12.04-es uborka és az elementary luna hónapokig ment leállítás nélkül. Csak sleep-et használtam.
A srácok elfelejtettek programozni?
Vagy térjek vissza régi verzióra?
Ne adj Isten, vindózra?Mert az is hibátlanul szlípel.
Mellesleg szerintem nem a sleep az értelmetlen, hanem pl. a 7/24-ben működő számítógép, vagy hogy aktuális témát is érintsek, az ssd kímélés
Miután felmegy a gépre a linux, az ügyes írásod szerintvégigellenőrzöm a dolgokat, ám az ilyen "kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et" stílusú kímélést én valóban értelmetlennek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SörcsaPH!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűnyíró topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest