- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smart adatokban vezérlőtől függ a kijelzés, vannak terminalos parancsok, de azok után amiket írtatok, mit foglalkoztok vele!? Ezt halál komolyan kérdeztem! A KU által linkelt tesztek alapján felesleges lenne kutakodnom a parancs után.
Másrészt a KU ft által említett HDS van Linuxra is, ha már...
(#4837) whbear
Szerencsére nem ők vannak többségben, sokan azért odafigyelnek az optimális használatra, ha már kímél és gyorsít is egyben. Van aki meg lefitymálja ezeket, mert mindenkinél okosabbak vagy megtéveszti őket a sok új marketingelt írás.Nem írtam soha, hogy kímélni kell az SSD-t, optimalizálni viszont érdemes. Akinek meg sok memóriája van és nem rakja ramba a cache-t.Csak a sleep, hogy egyből lássa, hol tartott, utána nem számít, hogy mennyit gyorsul a böngészés. A tempet az SSD gyűlni szintén marhaság, ha ramdiskbe is lehet tenni. Vagy mi tudjuk rosszul!
(#4844) Sonja Nem annyira kár, fw frissítésen kívül nem is ajánlják semmire a hozzáértők. (itt nem Syl és King Unique fórumtársakra gondolok most)
(#4836) Syl
"kapcsold ki a hibernálást", "kapcsold ki a swap-ot", "irányítsd hdd-re a temp-et"
Ilyeneket olvastál benne? Tempre biztosan tmpfs írtam/tunk, swap kikapcsolást sem írtunk, legfeljebb swappines optimalizálást, de ha neked nincs ezek között különbség akkor nem számít!
-
Degeczi
nagyúr
Ha Samu, akkor sudo ./magician -L
(persze az innen letöltött cucc kicsomagolása után)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest