- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Köszi, akkor viszont érdekelne, hogy melyiket tegyem fel, a Mate-et vagy az xfce-t? Én ezek és a Cinnamon között sem látok olyan hatalmas eltérést kinézetben, mégis más a cpu terhelése ezeknek? Mate-el pattogósabb lenne? Gondolom a Main edition kell nekem. Ezt a mesa-vdpau -t hogyan tudom feltenni? Videólejátszónak leginkább a Kodi-t preferálnám, de majd kipróbálom ezt az smplayert. Kodi valami vaapi gyorsítót használ azt hiszem. Bocsi a kérdésbombáért, linuxot rettentő régen használtam, de elegem volt a Win7 100%-os procihasználatától. Tegnap tettem fel a Mint-et.
Egyébként amire használom a gépet az kb csak a Torrent lesz, a videólejátszás 90%-ban Openelec alól fog menni, ami egy pendrive-on van, de azért jó lenne ha itt is működne. A másik pedig majd a particionálást érinteni, egy videó alapján állítottam én be, de közben láttam, hogy a Swap-ot nem is használta a rendszer, akkor arra tuti nem kell 10gb
Így telepítettem, 30gb rendszer, 10gb swap, maradék 900gb home.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest