Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez egy nagyon jó oldal, innen próbáltam anno optimalizálni az SSD- t! Szinte minden benne van Ubi/Mint vonalon.
Kár, hogy nem magyar nyelvű leírásokat nem lehet berakni az összefoglalóba, biztosan erre gondoltál az előbb. Gondoltam én is rá, hogy be kéne tenni, mert így sehol nincs meg magyarul.Én sok disztrót próbáltam kezdőként, de a Mint volt az, amiben minden megvolt, ami kellhet egy home usernek és könnyen megtanulható Win7, XP után, stabilan működött és jól felfedezhető benne minden, ami kezdő Linuxosnak nagyon fontos! Cinnamonról van szó, ami nekem tetszik is nagyon és épp eléggé testreszabható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon