- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy közös partíciót és ott tárolom a home könvtáram fontosabb cuccait. A home könyvtárakat létrehoztam midnen telepített disztrib alatt, és csak a valóban közös (documents, zene, dropbox, stb..) linkeltem a home-ba. Így a beállítások nem keverednek, és mégis közös valamennyire a home.
-
fradi81
veterán
Hát igen, elvileg ez azért van így hogy a mintesek még tudják javítani a csomagokat, és amikor már biztosen működik akkor kiadják. Szerintem ez nem rossz stabilitás szempontból. De asszem lehet a régi módszerrel is használni, tehát hogy a debian repókból frissítsen csak a sources.list fájlt kell átírni/úgyhagyni. A régi home mappád ne használd fel, mert kavar lenne belőle, hozz létre más névvel felhasználót, vagy előtte nevezd át másra. Majd telepítés után átmásolod a régiből az újba azt ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged