Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy a hiányos support, a nem megfelelő kommunikáció, az itt-ott külföldi forrásból fellelhető fórumbejegyzések, amiből barkácsolgatni lehet, meg még száz másik oka lehet ennek. Mindenesetre a mi dolgunk, hogy megpróbáljunk egymáson segíteni, hiszen jóformán egymásra vagyunk utalva. Na nem teljesen, mert azért van nagyon sok angol nyelvű anyag a neten, csak hát a laikus is ugye hová ugorjon elsőnek, melyik disztribúció kézikönyvét olvassa el, majd hámozza ki, hogy a disztribúciók között mi a különbség, az Arch Wikiből át lehet-e ültetni a megoldásokat Ubuntuba és fordítva, stb. Én sok problémát látok ebben, de nyilván ezzel egyelőre nem tudunk mit kezdeni, mert máskülönben ez a széttagoltság jó is meg rossz is. Mindegyik projektnek van valami jó ötlete, amivel hozzá tud tenni a nagy egészhez és szabadon választhatsz, hogy ezek közül neked éppen melyik tetszik.
Visszakanyarodva: én élő MX Linuxból bebootoltam volna és azon keresztül javítottam volna a bootot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon