Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
senior tag
Köszi szépen, de átadtam a gépet, mert ha őszinte akarok lenni, akkor nem akarok vele többet kínlódni.
Linux. Nem úgy telepítesz, hogy letöltöd és felteszed.
Ezt ebben a formában bizonyos értelemben vitatom. Én sok éven keresztül használtam régen linuxot, sőt a mostani új gépemre is feltettem, mert jobban szeretem, de aztán megváltam tőle, későbbiekben leírom miért..Szóval, ha és amennyiben, a hardware támogatott, akár úgy a közösségi támogatás elégséges, vagy ritkábban a gyártó támogatja, akkor szerintem egy átlag felhasználó számára sokkal könnyebb használni, hiszen van egy központosított csomagkezelő, ahonnan minden alkalmazás frissül, szemben a windows-al, ahol, a legtöbb alkalmazást egyenként kell frissíteni, nem egységes módon, hanem egyenként változó megoldásokkal. Tisztelet a kivételnek, amikor a windows strore-ből telepítesz. A másik dolog, windows alatt a drivereket, egyenként kell feltenni, legfeljebb van valami egyedi alkalmazás ami ezt egyben felteszi, de nem egységesen, hanem gyártó függően.
Nagyon klassz. De mi a gond mégis?
Az esetek nagy részében, linuxra, nincs gyártói támogatás, lehet küszködni a hardware-ekkel. De ha ez szerencsésen nem probléma, lesz az, amiért én szakítottam a linuxal, ez pedig a szoftver támogatás hiánya. A legtöbb speciális szoftver nincs linuxra lefejlesztve, pl. dirac live szoba akusztikus kalibráló szoftver, vagy régebben a logitech harmony távom konfiguráló szoftvere. A legtöbb esetben "csak" ios, windows támogatás ami elérhető. Sajnos ezzel nagyon gyakran szembe kerül az ember.
Én sajnálom így van, mert egy nagyon jó rendszer, amit egyszerűbb használni, és ugyanazon hardware-en gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon