- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehogyis! Le ne szedd, annak semmi baja nincs, azért variáltak vele, mert a kiegészítőket nem gondozzák már régóta, de ha csak default használod, akkor teljesen jó az, én is azt szoktam meg ezer év alatt.
ilyenekre gondolok, mint amiket a
apt show synaptic
kimenet is ír:Suggests: dwww, deborphan, apt-xapian-index, tasksel, software-properties-gtk
Ezeket én például sose raktam fel hozzá, sőt a xapian-t anno le is kellett szedni, mert abnormális CPU használatot okozott.
A lényeg, hogy sem az apt csomagkezelővel, sem a synaptic frontendjével nincs semmi gond! Igaz, amit fentebb írtam, annyiban igaz, hogy synapticot inkább nézegetésre használom, csomagkezelésre meg az
apt
helyett anala
terminalos megoldást. Alapból többszálon tölt le meg kezeli az autoremove-ot is, nem kell azzal is külön foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest