Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
zizidor
üzenetére
Nyilván a BTRFS jóval modernebb filesystem, jól kezeli ezeket dinamikusan, de kezdőnek bőven jó az EXT4 is, csak nem szabad külön particiónálgatni a /boot meg /var-t és egyebeket, mert ott valóban bedugulhat a rendszer. Ha minden a /-en belül van, az egész használható. Mondjuk én mindig csinálok egy külön Data particiót a nagy letöltött fájloknak, így örökéletig elvan a rendszer a /-en. BTRFS-t meg meg kéne mélyebben ismerni, mert jóval összetettebb az EXT4-nél, nekem tetszik amúgy, csak lusta vagyok tanulni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rowon