- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Én egy életkoron alapuló megoszlást látnék szívesen a linux oldalán. Nyilván nem reprezentatív, de itt, a fórumon is az látszik, hogy nem is a hozzáértés, az adott rendszer mélyebb ismerete dominál, hanem a kor. Amikor megérik az ember arra, hogy oké, ez már ilyen-olyan okból nem kell, váltsunk. És már van kitartása is, hogy elsajátítson alap ismereteket a rendszer használatával kapcsolatban.
Pont a diagnosztika, a játék, estlegesen valamilyen speciális célszoftver....ez nagyon sok embert visszatart. Amit a hardverek élettartamáról, és a beállításokról írtál, teljesen jogos. Kevés a lehetőség még ezen a területen, talán soha sem lesz.
Egy relatíve régi gép is (10-12 éves) hozni tudja linuxon azt, amit ma átlagfelhasználásnak nevezünk. Játékra meg az élelmesebbje már régen konzolt használ, amin a monitorozás annyi, hogy ráteszed a kezed a tetejére, hogy milyen meleg. Múltkor láttam valami gépet játékra, olyan 1 millió forint volt. Miiicsodda? Nem is néztem meg, hogy mi pontos konfig, mert az ára okán is felejtős. Én csak röhögtem rajta, más meg simán megveszi. Azon meg nehogymá linux fusson... A linux desktop soha nem lesz népszerű. Valahogy a PC, mint olyan is félrecsúszott a játékok és a mohó hardvergyártók okán. Leég a videókártya tápcsatlakozója? Szétfagyó Intelek? Ilyen-olyan Windows driver anomália? Többszázezres hardveren? Vicc az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest