- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13273 üzenetére
Az, hogy renderelnek vele, az nem jelenti azt, hogy jó kijelző van benne.
Jogos, azt nem írtam, hogy mikor új volt a gép, még ezen készültek maguk a fotók is, mármint a renderképek, fontos volt a színhelyesség. De ezekhez nem értek. Viszont láttam a képeket.
Az, hogy milyen kijelző van benne, az az EDID kódból lehet lekérdezni, és a kód alapján a panelook.com oldalon utánanézni.
No ezt még nem hallottam, jó tudni, köszi!
NV drivernél nem is biztos, hogy kell a KMS tiltása először, csak ha problémába ütközne valaki. Vész esetben írtam. Azt nem értem, hogy mit vezényeltetnél le rajta, írtad, hogy tiéd lesz a gép, így távolról nem kell levezényelni semmit.
Ja sorry, én a külföldön lévő HP 8560w-re gondoltam, abban van Quadro 2000, Dellben nem tudom még, milyen VGA lesz. Ha előkerül és a dVGA-val kell bajlódnom, úgyis jövök kérdezni.
De mivel a Mint mindjárt X.org-gal indul, így ott lehetnek gondok, míg a rendes driver nincs fent. Ugye-ugye, megint beigazolódik az, amit írtam, hogy nem mindig az a legkönnyebb, ami elsőre legkönnyebbnek, legfelhasználóbarátabbnak látszik! Ezt sose hiszed el, pedig így van.
Elhiszem én neked! Akkor vegyük úgy, hogy szeretem a kihívásokat, ezért rakok majd erre is Mint-et és nem Arch-ot.
A többi részlet meg még homályba vész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Asustor NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest