- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12551 üzenetére
Ja, tudom, hogy van legálisan 30 napig használható verzió is, de valahogy sose akarom annyira erősen, így marad el mindig a dolog.
Bár most a Mint Cinnamonra lehet ráijesztek vele, mert a panel KDE-sedése kezd idegesíteni. Az első 20 beta-nál én tüntettem el a panelről a bezáródó Franz ikonját, most a tegnapi frissítés után szintén ugyanez történik. Azt vettem észre, hogy az inditó panelikonra kattintva felugrik az ablak és egy más területen egy pillanatra egy transparent ugyanakkora ablakkeret is felvillan majd eltűnik. Szóval így hiába is kerestem a panel beállításai között.....azt se tudom, hogy a Franz csinálja ezt vagy a tegnap frissült Cinnamon. Viszont qrvára bosszant, ugyanez volt anno a bajom az apró dolgokban alkalmatlan KDE-vel is. Na ha már így alakult, holnap elkezdem felhegeszteni erre is a plasma-t vagy berakom a másik SSD-n lévő plasma-sított Mint Cinnamon 19.3-at és ha engedi a 20-ra frissítést, akkor ráengedem a Cinna update-et meg a 20.04 plasma update-jét.
Máris jobb ötletnek látom ezt, mint Winx-et piszkálgatni.
A Linux után hatalmas visszalépésnek fogod érezni, nem is indokolt használni, hacsak nem valami olyan Win only program futtatásához kell, ami nem fut Wine-ban vagy nem jól.
Ja, múlt évben még megvolt HDD-n egy 8.1 segítési célokkal, amikor 15 percet használnom kellett, minden bajom volt!
Ez a fordítási dolog jogos, eleinte még előfordulnak lefordítatlan szövegek.
A Winx-ről meg tényleg sikeresen segítettél lebeszélni magam. brühühü....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Path of Exile (ARPG)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest