- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
#89309696 #12135 üzenetére
Nem pont olyan megoldás, amit keresel, de - igaz, Ubuntu 18.04 LTS (Mate) alatt használom - a Rambox nevű alkalmazás tud ilyesmit. Nálam az értesítési területen jelenik meg a kis ikonja, ha van új üzenetem, akkor piros színű, ha nincs, akkor fehér.
Ez a Rambox szerintem Telegram-ot is kezel, én WhatsApp/Facebook Messenger/Skype egyszerre kezelése miatt használom. Ingyenes cucc, nem csak Linuxra érhető el, de van belőle fizetős változat is, ami jó pár kényelmi, de (számomra) nem épp létfontosságú feature-ben több.
Korábban a Franz nevű vacakkal kísérleteztem, azt feladtam, mert egyrészt a WhatsApp-ot gyakran szarul kezeli, másrészt az ingyenes változat nagyon bosszantó és agresszív módon tolta állandóan az arcomba, hogy fizessek elő havi x euróért. De egyébként az is hasonlóan jelzi ki, mint a Rambox, ha jött új üzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest