Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #11119 üzenetére

A net szerint a Asus RT N12 D1 tudja a Client módot, de nem a gyári Asus szoftverrel, hanem alternatív firmware-rel, DD-Wrt, Tomato.

Super, köszi! Ezzel sokat segítettél, mert beugrott, hogy amikor vettem, ajánlották a Tomato-t és ahhoz itt PH-n van is jó leírás! :R Akkor először ennek állok neki, legalább lesz tapasztalatom, mielőtt a Xiaomira felgyógyítom a Padavant.

Persze nem meglepő, az alap szoftverrel nem tudja, a gyártói firmware csak a legminimálisabb dolgokat szokta tudni, és a gyártó nem törekszik arra, hogy a fizikai eszköz tudása ki legyen használva.

Ezt olvasom a routerekről én is és nem értem, miért.....na mindegy, akkor operáció lesz. :)
    Egy darabig jó lesz így, ha majd megérkezik a gigás net, úgyis kell változtatni, mert az Asus nem gigás, csak a X3G-s.

(#11120) Cirbolya_sen

Neked is köszi! Persze, régi már ez az Asus, ezért nem is kár érte, de arra jó lesz, hogy begyakoroljam a fw telepítést meg egyáltalán ezt az átvitelt wireless módban, nem vagyok egy hálózati zseni, finoman szólva!
    :R Ja és köszi a felajánlást, nagyon rendes tőled, de mint írtam, mindenképp gigás kell majd vevő oldalon is. Remélem a Xiaomi 3G alkalmas lesz erre, mert akkor abból lesz még egy. Sajnos a többi gigás router árban nagyon messze van a Xiaotól.

• Cirbolya_sen

aktív tag

válasz Frawly #11119 üzenetére

Az Asus RT N12 régi cucc már, régi gyári firmware-val, az újabb ASUS-okban már van AP, kliens, és erősítő mód is.

ubyegon2 (#11111)

Gondolom nem most vetted ezt a routert, nyugodtan felrakhatod rá valamelyik alternatív firmware-t, előtte meg kell nézni a hw verziót, és annak megfelelőt rátolni, nagyon nem lehet elrontani, ha mégis sikerül, van tartalékban néhány ilyen routerem, küldöm fénypostával :DDD /már rég csak porfogó/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés