- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #10730 üzenetére
Ok kösz az infot. Tehát linuxon x686 nak nevezik a követelményt a simán letölthető verziókhoz. Ez még rejtélyesebb megfogalmazás.. Win esetén a parancssoros coreinfo.exe legalább felsorolja a proci tudását innen tudom hogy nem tudja.
Az én P4 em támogatja a PAE-t, de nem támogatja az NX et se az x64 et. Így win8-10 nem inditható még x86 verzió sem. Akkor marad a próbálgatás, melyik linux megy melyik nem. -
válasz
Frawly #10730 üzenetére
Sok disztro még az új kiadásaiban is támogatja a non-PAE procikat, például a Linux Mint is ilyen:
Booting with non-PAE CPUs
To boot Linux Mint on CPUs which do not officially support PAE (Pentium M processors for instance), please use the "Start Linux Mint with PAE forced" option from the boot menu.
forrásPersze, ahogy írod is, a mai DE-k futása ezeken a non- PAE gépeken már más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged