- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Dhampir #10309 üzenetére
Ez már elég régi cikk, azóta a sokadik szubnotiját gyűri, szerintem már a XPS 13-at is rég nyugdíjazta valami még újabbra. Nem nagyon költ ő ezekre, cégek küldözgetik neki repiajándékba, meg hardvertesztelésre, valamelyik interjúban mondta, hogy egy egész szobára való ilyen cucca van, amit még kipróbálni sem volt ideje.
Egyébként meg ezt a 11 colos MacBook Air-t ő nem fő gépnek használta, hanem ha úton van, akkor legyen nála egy kis gép, amit könnyű hurcolni, és legyen annyi erő benne, hogy ha kernelt kell forgatni, akkor ne őszüljön bele, míg végez. Bár egyébként erre szerintem nem kell erős gép, dolgozhatna távoli szerveren, feltölti a megváltozott kódot, a rengetek magos szerveren meg lefordul meg betömörítődik néhány másodperc alatt, utána meg letölti. Sokkal olcsóbb megoldás, mint ultradrága ultrabookokat tartania magánál. Mert amúgy az ő munkájához nem kell erős gép, írta, hogy csak néhány terminálablakot használ a kódoláshoz, semmi extra IDE, meg hasonlót nem használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest