- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
válasz
scabiosa82 #10247 üzenetére
Nem kötekedni akartam. Csak az elején te magad az ingyenes játékokat hoztad fel összehasonlítási alapnak, aztán kiderült, hogy Windows alatt másképp értelmezed az ingyenes fogalmát.
Egyébként Linuxra sem bonyolultabb feltenni a dolgokat, kivéve, ha forrásból fordítod. De utóbbi Win-en is ugyanannyira macerás. Részemről ennyi.
Szerk.: Valamikor a playdeb ilyen gyűjtőhely volt (valóban ingyenes játékokhoz), de szerintem a támogatások elmaradása miatt szűnt meg. Most valami orosz oldal jön be, amit gyorsan be is zártam. -
Cucuska2
addikt
válasz
scabiosa82 #10247 üzenetére
De hát a Steam egy olyan tároló, ahol játékok vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest