- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlet!
Tudom, az utóbbi pár kommentemre is én reagáltam, mert meg tudtam oldani a gondjaimat, de ezt most más. Ezt nem egészen értem.
Leírom azért az adatokat mégegyszer;Linux Mint 13 Maya 64Bit, nem akarok frissíteni, jó okom van rá!
Szóval. Ez a probléma nem is egy, de haladjunk sorban.Ki akartam bontani egy System.img fájlt, de a terminál f@szságokat beszél;
Miért nem találja, mikor konkrétan ott keresi, ahol van?
A következő dolog egy kommunikációs program; Viber.
Mivel terminál nem találta, szoftverközpontban nem volt, így a Viber.com/support... nem tudom már, de valami ilyen volt a címe oldalról szedtem le. Kétféle Linux verzió volt támogatva kiírva, hozzám a Debian állt közelebb, leszedtem azt. 64Bites volt, azzal nem is volt gond.
Telepítette, aztán megnyitáskor kiadott egy szürke táblát, ami számomra nem volt ismerős (mint Viber felület), de mivel nem lehetett semmit csinálni rajta, kikapcsoltam. Azóta az a tábla sem jelenik meg. Többszöri újraindítás és újratelepítése a programnak sem segített.
Tehát a kérés adott; Miért nem működik? -
-
Üdvözlet!
Linux Mint 13 64Bit!
A Chromium böngésző nem hajlandó lejátszani 1 napja az FB és a YouTube videóit, valamint egyes webfelületek képeit nem akarja betölteni. Ezen kívül 2 hete nme hajlandó bejelentkezni a Chrome fiókba, A szinkronizálást végző szerver elfoglalt, kérjük próbálja meg újra.... Egy hét után levelet írtam a Google-nek, de semmi....Valakinek volt/van hasonló panasza vagy megoldása erre?
-
Tárgytalan!
Elolvastam a használati utasítást...
Én hülye... Miért nem nézek előbb körbe... Na mindegy!Köszönöm szépen a segítségeteket.
-
Ok, ez részben megoldódott. Sikerült rávennem az olvasásra, többször is, le is próbáltattam vele, minden patent, erre az utolsó lépésnél;
Na a rendszerfájloknál találtam olyat, hogy egy mappában képek vannak a lépéseiről. Ott van, hogy a mező beírásnál /media/KEY kell, hogy szerepeljen.
Bementem a könyvtárba, az üres volt... (másik gépen itt voltak a csatolható meghajtók). Nem lehet létrehozni/bemásolni fájlt vagy mappát, ezt közli.
Az asztalra hiába tettem ki a KEY elnevezésű mappát, az iménti képen van a végeredmény.
Mit kell kijelöljek, amit el is fogad? -
-
Ok, igazad van. Most megy...
Illetve, újraindítás után már ott va na program, a beállítófelület, de pl ha a bal hüvelykujjamat állítom be, akkor csak a waiting... felirat van kint, ha mást, akkor meg egy hozzáérés után Try again... és hiába csinálom az ábrának megfelelő irányba és sebességgel, nem veszi... Az intéző szerint meg minden tökéletesen működik... -
-
Bus 006 Device 002: ID 08ff:2550 AuthenTec, Inc.
Onnan veszem, hogy ez az, mert mikor windows 7 volt a gépen, akkor ezen gyártó által kiadott driverek kellettek hozzá a hivatalos oldalról, de azon a támogatott rendszerek csak win7 32/64Bit, vista 32/64Bit és XP.
Szóval a lényeg, hogy ott azon az oldalon nincs neki Linux támogatása/hozzá driverek.A másik pedig; a /media/y alatt megtaláltam 3 meghajtót (a 6-ból), de az a baj, hogy ebben a 3-ban nincs benne azon 2 meghajtó, amire szükségem volna... Már csak a partíciók memóriamegosztása miatt fontos számomra, hogy minek hol kell lennie
-
Köszönöm, meg fogom nézni, amint lehet, de van egy újabb gondom. Ez Linux Mint 17.1 Rebecca 32Bit-es rendszeren;
Harmadlagos a rendszer, azaz két másik mellett dolgozik. Így, mivel egy alap négyfelé vágott félterrás egységről dolgozik, az egyik partíción kért 2*4GB helyet. Nade ez nekem nem elég, viszont engedte csatolni a többi meghajtót is, eddig az onnan való munka Very Happy. Viszont az ODA való...
hiába vannak csatolva, fent az asztalon, ugye egészen újraindításig vannak ott. Gondolom ez az alapja a problémámnak.
Hogyan lehetne rögzíteni azokat, vagy, hol lehet megkeresni a gyökérkönyvtárból kiindulva?
Mert eddig csak egy mappát megnyitva oldalsávból ment, viszont rá akarok venni egy programot, hogy egy csatolt könyvtárra dolgozzon (107GB-s kötet).
Ha meg lehet keresni a gyökérkönyvtárból kiindulva mappákon belül az adott meghajtókat, már nyert ügyem lenne, de annyi a mappa és a fejvesztés, plusz az oldalsávba ugye csak GB-s kötetekben írja, így megcímzett nevet sem tudok keresni.
Szóval...Hol találhatóak a külső (rendszer számára külső), csatolható meghajtók?
Szerk; Megnéztem, és nem is túl nagy a lista... Lényeg; AuthenTech, Inc. A Fujitsu-Sieens Lifebook-ot támogatja a küldött oldal, de ott az S7110-es van feltüntetve, nekem meg T5010-esem van. Van ráció, hogy működik, vagy puding próbája az evés?
-
Üdvözlet!
Linux Mint 13.3 alatt hogyan lehet egy laptop integrált ujjlenyomat olvasóját életre kelteni? (64Bit)
A terminálos sudo apt-get install fingerprint nem működik, és a sudo get-apt search fingerprint-re is az a válasza, hogy nem található.
A szoftverközpontban található pár alternatívának mondható program, de azokat telepítés után nem lehet külön elindítani, mert ugye kiegészítők és nem tudom, mit kellene vele csinálni.
Most nem akarom azért a WINE-t használni, hogy beinvitáljam a windows szoftverét, mert a képernyőzárnál nem hiszem, hogy támogatná ezt az ötletet.Szóval lényeg; Olyan cucc kéne, amivel a Linux képernyőzárnál a kódot vagy helyettesíteni, vagy megerősíteni lehetne azzal az integrált olvasóval.
-
-
-
Üdvözlet!
A tegnapi nap egy Logout.hu-n kapott jótanács következtében... sikerült megölnöm a Windowst, így gyalultam, felment a Linux.
Az asztali PC-men is fent van egy (az Ubuntu és a Windows7 mellett), de azok 32Bites rendszerek.
Teszteltem a következőt;
Betölt a Linux (32Bit), fel a szoftverközpontba, gond és baj nélkül lekezelte a "WINE" nevű programot, települt, működött. Ubuntu esetében ugyanez történt. Ezután kiírtam Pendrive-ra a rendszert, arról bootoltam, s mivel ott nem elérhető a szoftverközpont letöltési lehetősége, így az alap csomagot szétszedve terminálból raktam fel, és működött.
De ez most más... Túl azon, hogy 64Bites a rendszer, és telepítve van (22GB szabad helye van jelenleg, ennyit foglalt a Windows összesen, mintha megcserélődtek volna a patríciók), a szoftverközpont először még eljátszott a letöltési művelettel vagy fél órát!!!, de utána leállította. Azóta (csak arra) nem is reagál, hiába újraindítások, stb, megjelenik egy tized másodpercre, hogy ó dolgozik, majd semmi. És nincs telepítés...
Gondoltam sebaj, fel a netre, szedjük le a verzióját és mennyen terminálból.
Leszedtem a wine-1.7.1-et, azt írták, ez a 64Bites verzió. De hiába csinálok mindent lépésről lépésre ugyanúgy, a végeredmény eltérő, ezen esetben annyi ERROR jön velem szemben, hogy azt rossz nézni.
Az oldalon, ahonnan beszereztem, egészen másféle parancsok vannak, de azokkal is ugyanez a végeredmény.Tud valaki ebben segéd parancsokat küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest