Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
a linux tipikusan olyan oprendszer, amivel sokat kell torodni, viszont ha egyszer beallitod jol, akkor tenyleg kenyelmes hasznalni. Nekem tobbszor volt, hogy par honapra felreraktam, mert nem sikerult valami, aztan ujra nekialltam, es akkor az a valami sikerult, de utana mas nem...es ez igy megy mar vagy 2 eve...szal turelem kell hozza...szerintem egy jo ''moka'' is valahol, es nem utolso sorban tokeletesen kiepitettem egy olyan desktopot ami minden teren kompatibilis a mikrofossal...
egyebkent ez a gaz, hogy a linuxtol az az elvaras, hogy kompatibilis legyen...miert ne a Windows legyen kompatibilis??? erdekes kerdes...
pl ittvan a TeX/latex...en ugyan nem hasznaltam, de azt mondjak, hogy 100 oldalas diplomamunkat gyilkossag wordbe irni, mert meghal tole, es ez a tex ize meg tokeletes, es sokkal hatekonyabb meg mittomen.
szal azert vannak itt dolgok amik nem jol vannak ebben a SW vilagban... -
Lomos
aktív tag
van az ATI oldalan driver, RPMben.
Fooldalon: Built by ATI -> Find a driver
innen megtalalod
soxerencset....en most elmegyek telepiteni, mert full elszallt a linux particio :((( -
Lomos
aktív tag
sajnos ilyet kezdo-linux-userkent [ (C)Sipi ] nem fogsz talalni, mert x-elsz 2-3 dolgot es maris 2-3 giga az egesz, mert felrak sok felesleges dolgot, akar az XP :)
szoval nemi kis hozzaertes kell ahhoz, hogy redukalni tudd a meretet. Szerintem az UHUval probalkozz, es az is olyan 2 giga korul telepszik meg. -
Lomos
aktív tag
igy nez ki egy szep desktop, az en szemszogembol :)))
[L]http://lomos.hofra.hu/fluxbox.jpg[/L] -
Lomos
aktív tag
nem olvastam vegig a forumot, mert kicsit hosszu, meg nincs sok kedvem sem most, de erosen ajanlom a kezdoknek az UHU Linuxot. Teljesen magyar fejlesztes, ebbol kovetkezoen magyar nyelvu is, es egybol grafikus feluletet varazsol a legaltalanosabb programokkal felszerelve.
Tehat aki kezdo, annak ajanlom, meg lehet ismerkedni linuxszal, es utana belecsapni a lecsoba valami komolyabb disztribbel!
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest