Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Lomos
aktív tag
a linux tipikusan olyan oprendszer, amivel sokat kell torodni, viszont ha egyszer beallitod jol, akkor tenyleg kenyelmes hasznalni. Nekem tobbszor volt, hogy par honapra felreraktam, mert nem sikerult valami, aztan ujra nekialltam, es akkor az a valami sikerult, de utana mas nem...es ez igy megy mar vagy 2 eve...szal turelem kell hozza...szerintem egy jo ''moka'' is valahol, es nem utolso sorban tokeletesen kiepitettem egy olyan desktopot ami minden teren kompatibilis a mikrofossal...
egyebkent ez a gaz, hogy a linuxtol az az elvaras, hogy kompatibilis legyen...miert ne a Windows legyen kompatibilis??? erdekes kerdes...
pl ittvan a TeX/latex...en ugyan nem hasznaltam, de azt mondjak, hogy 100 oldalas diplomamunkat gyilkossag wordbe irni, mert meghal tole, es ez a tex ize meg tokeletes, es sokkal hatekonyabb meg mittomen.
szal azert vannak itt dolgok amik nem jol vannak ebben a SW vilagban...
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4043
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest