- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Elképzelhető, de mivel nem ugyanaz a 722N változatunk van, nem tudtam reprodukálni és látatlanban, csak ennyit tudok tanácsolni, hogy kernel csere vagy driver kézi telepítése. Én biztosan ezzel próbálkoznék, ha ilyen problémám lenne. Kernelnél pedig nem csak annyi a lényeg, hogy "5.4", hanem az utána lévő al verzióknak is jelentősége van(5.4.0-70-generic) és ott is lehet eltérés hogy generic vagy sem.
Korábban másik rendszeren, másik eszközzel és az utolsó 2 számjegynél előbbit raktam fel, úgy működött, az egyel nagyobbal már nem. A hangsúly azon lenne, hogy a Lite 5.4 alatt cserélgesd a kernelt és ne más kiadáson szerintem.Remélhetőleg javításra kerül a hiba. Ha van kedved hozzá, írj be a hivatalos fórumába és dokumentáld részletesen a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejlesztői videón a Jurassic Park Survival
- iPhone topik
- Synology NAS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest