Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Elképzelhető, de mivel nem ugyanaz a 722N változatunk van, nem tudtam reprodukálni és látatlanban, csak ennyit tudok tanácsolni, hogy kernel csere vagy driver kézi telepítése. Én biztosan ezzel próbálkoznék, ha ilyen problémám lenne. Kernelnél pedig nem csak annyi a lényeg, hogy "5.4", hanem az utána lévő al verzióknak is jelentősége van(5.4.0-70-generic) és ott is lehet eltérés hogy generic vagy sem.
Korábban másik rendszeren, másik eszközzel és az utolsó 2 számjegynél előbbit raktam fel, úgy működött, az egyel nagyobbal már nem. A hangsúly azon lenne, hogy a Lite 5.4 alatt cserélgesd a kernelt és ne más kiadáson szerintem.Remélhetőleg javításra kerül a hiba. Ha van kedved hozzá, írj be a hivatalos fórumába és dokumentáld részletesen a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest