Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Elképzelhető, de mivel nem ugyanaz a 722N változatunk van, nem tudtam reprodukálni és látatlanban, csak ennyit tudok tanácsolni, hogy kernel csere vagy driver kézi telepítése. Én biztosan ezzel próbálkoznék, ha ilyen problémám lenne. Kernelnél pedig nem csak annyi a lényeg, hogy "5.4", hanem az utána lévő al verzióknak is jelentősége van(5.4.0-70-generic) és ott is lehet eltérés hogy generic vagy sem.
Korábban másik rendszeren, másik eszközzel és az utolsó 2 számjegynél előbbit raktam fel, úgy működött, az egyel nagyobbal már nem. A hangsúly azon lenne, hogy a Lite 5.4 alatt cserélgesd a kernelt és ne más kiadáson szerintem.Remélhetőleg javításra kerül a hiba. Ha van kedved hozzá, írj be a hivatalos fórumába és dokumentáld részletesen a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest