Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Elképzelhető, de mivel nem ugyanaz a 722N változatunk van, nem tudtam reprodukálni és látatlanban, csak ennyit tudok tanácsolni, hogy kernel csere vagy driver kézi telepítése. Én biztosan ezzel próbálkoznék, ha ilyen problémám lenne. Kernelnél pedig nem csak annyi a lényeg, hogy "5.4", hanem az utána lévő al verzióknak is jelentősége van(5.4.0-70-generic) és ott is lehet eltérés hogy generic vagy sem.
Korábban másik rendszeren, másik eszközzel és az utolsó 2 számjegynél előbbit raktam fel, úgy működött, az egyel nagyobbal már nem. A hangsúly azon lenne, hogy a Lite 5.4 alatt cserélgesd a kernelt és ne más kiadáson szerintem.Remélhetőleg javításra kerül a hiba. Ha van kedved hozzá, írj be a hivatalos fórumába és dokumentáld részletesen a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest