- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Ennek az egésznek a lényege a szigorúbb felhasználó azonosítás és követés. Hogy ne tudd megkerülni a gúglit bármit is használsz a telódon.
Aztán ki tudja mikor jön majd a kényszerített age verification, aminek nem csak a kor hanem szintén a felhasználó azonosítás a célja.
A bosszantó hirdetések valszeg maradnak, mivel a gúgli egy reklámcég, neki az az érdeke hogy konstans harassolva legyél reklámokkal. -
Aweriot
aktív tag
-
Apollyon
Korrektor
Érdekes lesz, hogy a gaminggel mi lesz a jövőben.
Korábban nvidia a gamerekből élt, nagy verseny volt AMD-vel ez ügyben, és mostanában mintha már senki nem foglalkozna vele. A nagy ray tracing verseny mintha nem is lett volna, jött az AI és már el is felejtették.
Azért bőven van arra igény, hogy otthon legyen egy atom gamer géped, és arról toljad szemben az idióta felhős gaminggel, szóval valamit vagy kell az alkatrész árakkal kezdeni, vagy a programokkal, hogy vegyék vissza a gépigényt.
-
cigam
titán
-
lionhearted
őstag
-
cami][us
őstag
-
cami][us
őstag
-
Vladi
nagyúr
Ez ilyen elmaradott ország. Nem tudom hol járnak most, ilyen 3% lehet deszktopon. azét 25 éve nem ennyi deszktop volt ezen a bolygón az is hozzáaddandó.
De az 1% nekem bőven elég volt, sőt talán jobb kor volt az.
Egyébként ha egyszer ráállsz, már nem nagyon tudsz visszaállni bármire. Én 2x próbáltam 20 év alatt, mindig sikítófász lesz a vége. w10-et 1x telepítettem, nagyon elég volt.
Abból állt a telepítés, hogy ki kellett választani melyik globális multi kémkedhet utánam. Kösz.
De az alaplapi divert ugyan úgy nem találta, mint a zikszpé 2004-ben...
-
Aweriot
aktív tag
-
F34R
nagyúr
-
cigam
titán
-
cigam
titán
-
zoltanz
nagyúr
-
ubyegon2
félisten
Pixelhiba nincs, valami szellemesedés van, de tesóm szerint azt én nem fogom észrevenni. Őt is csak néha zavarta valamelyik színnél, én viszont nem fogok egy elkészült rendert végigpásztázni. Nála is használható volt ettől, szerintem kifogás volt ez, hogy cserélhesse 32"-ra!
Én meg így jártam! 
-
ubyegon2
félisten
-
ubyegon2
félisten
-
ubyegon2
félisten
-
ubyegon2
félisten
Ja, ritka, bár előfordul azért. Nekem a szekrény tetején van egy desktop, bár tegnap jött egy öreg BenQ BL2711U monitor hozzá, lassan érdemes lesz átszerelnem bele a félgépet, ami 64gigás szintén nem nyuggergép lenne. Már csak helyet kéne neki találnom, meg egy széket, mert a régebbi gépezős forgószékemet Ördinyuszi rég lenyúlta magának.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán jöhetnek is a régi lőtézős gamék újra! Mondjuk most jobban örülnék, ha a 4k kijelzős Dell Precision 5530-at tudnám életrekelteni....
-
ubyegon2
félisten
-
DarthSun
félisten
-
ubyegon2
félisten
Hát ugye pont ez a baj, hogy a sensitive adatok rajta maradnak, így senki nem szívesen küldi el sehová sem. Ki tudja hány kézen megy keresztül, mire megsemmisítik... Eddig még egyetlen HDD-m halt ki, de azt táphiba nyírta ki, már nem is merem mondani, hogy a jóval drágább, megbízhatónak ismert WD Black 1003FZEX az túlélte az esetet. Gondolom az is a hype miatt.

-
ubyegon2
félisten
Nem kapható már consumer SK Hynix NVMe, talán Amazonon van Platinum P41, esetleg a P51. Az év első felében leálltak a consumer gyártással, épülnek az új gyárak, USA-ban is, mivel ők a fő partnerek az Nvidia AI fejlesztésében. Lesz új néven consumer SSD gyártásuk is, de az se jön egy ideig Európába.
Max a Solidigm P41 Plusz lenne kb ugyanaz, de szerintem azt se forgalmazzák itthon.
Amúgy jellegénél fogva épp az SSD az, amit legtöbben nem is akarnának gariztatni.

-
ubyegon2
félisten
Intenso azért nemcsak felhasználói szinten volt kétséges, azután, hogy ezt kaptam emailben, hirtelen minden nagykerből is kipucolták, ahol egyáltalán bepróbálkoztak vele.
Azt meg senki nem állítja az A400-ról sem, hogy 100-ból 100 bedöglik.

Amúgy láttál már SK Hynix SSD reklámot? Nem lehet, hogy azért drágák ezek is meg a többi minőségi meghajtó, mert elég sok fejlesztési és egyéb, gyártással kapcsolatos költség is van mögöttünk?
-
ubyegon2
félisten
Ha gyártatna az Intenso, akkor egyrészt drágább lenne, másrészt lehetne tudni éppen azon a héten milyen komponensekből szerelnek össze. Inkább a különböző gyártók raktárkészlet kiseprése, gyengére sikerült szériák felvásárlása és ezekből való összelegózás jellemző az ennyire olcsó SSD-kre.

-
ubyegon2
félisten
Nem gyárt az semmit se. Anno az olaszoknál egy koma kiötlötte, hogy ami Kínában jól működik, azt meg lehetne itt is csinálni és ugyanazt a minőséget európai gyártmányként majd megveszik, akik ódzkodnak a Kínai dzsunka SSD-tól. Aztán megvették az Intenso-t a németek és azóta is kínai dzsunka termékeket készítenek. A gyártás természeténél fogva lehettek olyan sorozatok is, amik éppen egész működőképesek lettek, ahogy a zsákbamacska is tartalmazhat értékelhető valamiket akár. De az SSD topikokban már komoly irodalma van ennek a Intenso SSD-nek, amiket ott leírtam, ide már felesleges, Te is látogattad azokat a topikokat.
Egyébként ott is mindig kiakadnak a népek az Intenso meg a Kingston A400 emlegetésétől.Amúgy mostantól lesz itt az ideje a széklábalátét SSD-knek! Az SK Hynix már év elején kiszállt a consumer piacról, ami nagy baj, mert épp készült piacra dobni a legjobb NVMe utódját, de dobta szerintem a komoly fejlesztést is, mivel a Samsung elöl elnyerte az nVidia partnerségét az AI félvezetőgyártásában. Most a Micron is bejelentette, hogy kilép a consumer piacról, neki ugye ott voltak a Crucial márkanéven futó félvezetői. Gyakorlatilag a Samsung marad, aki saját fejlesztés/gyártás alapján ad ki SSD-t meg ott a WD, aki eddig Toshiba/Kioxia közös fejlesztéssel dolgozott. Viszont beérett lassan a Yangtze félvezetőgyártás YMTC, így nagy gond nem lesz, vannak már kínai fejlesztésű SSD komponensek, nem kell a dzsunka összeszerelő üzemes széklábalátéteket vennünk.
-
Aweriot
aktív tag
-
lionhearted
őstag
-
ubyegon2
félisten
Milyen két öreg? Mér', beszéltünk SSD-ről?

Ja tényleg, látom már!
No ezért veszélyes viccölni, mert valaki mindig komolyan veszi!Amúgy meg már jó ideje az SK Hynix az új Samsung. Utóbbi képtelen normális szoftvert írni, elsőre legalábbis. Mondjuk az is rejtély, hogy ez az Intenso miként képes fennmaradni! De legalább ócsó, lehet ezért...
-
lionhearted
őstag
-
ubyegon2
félisten
Gyanítottam egyébként, sajnos egyből azt szúrtam ki a képedről, kb olyan ez SSD-ben, mint a Vargáné táp volt anno a tápegységek között, bár az talán még most is van.

Ritkán járok erre, már csak egy kérdésem maradt, mi a ragyáért van az, hogy a legtöbb hsz off-ba van téve!? Ez egy OFF topik alapból!
és ez nem is Windowsos topik, az ember azt gondolná...no mind1 (azért is érdekes ez, mert szinte csak matuzsálemek vannak már itt, akik gyaníthatóan félvakok.
-
cigam
titán
Mert te szereted pimpelni. Én meg a rajta futó programokat használni. Kb 2 másodperc, míg az asztalról/menüből/tálcáról elindítom a böngészőt, az ftp-t a fájlkezelőt, a szöveg/kép/videó/bármi szerkesztőt. Ezért sem értem a start menü hisztériát, meg a pimpelést. Pont nem érdekel hogy baloldalt, középen, alul vagy felül van a startmenü. Az a lényeg, hogy az általam használt programok stabilan fussanak. Márpedig az OS-nek nincs más dolga, hogy stabil kapcsolatot hozzon létre a HW és a programok között.
Tudom, öreg vagyok, nekem már régen nem érdekes, hogy lecserélem a Windows shell-t, vagy hogy milyen ikonkészlet van beállítva. -
urandom0
őstag
-
ubyegon2
félisten
-
Aweriot
aktív tag
-
urandom0
őstag
-
urandom0
őstag
-
zoltanz
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
Aweriot
aktív tag
-
DarthSun
félisten
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Neked. Nekem működött már 2005-ben is.
Szinte csak grafikus telepítésű disztrók voltak 20 éve. Srácok a 90-es évek az nem 20 éve volt... hanem 25 de inkább majndem 30.
Én kb 8-10 magyar nagyvárosban közlekedek emlékezetből. Igaz én nagyon sokat utaztam is, tehát megtanultam. Egyébként direkt tréningezem magam erre, hogy minél kevesebbszer nyúljak gps-hez. Térképet használok, plusz ha valahová megyek megnézem előre az útvonalat és megjegyzem.
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én meg így jártam!