- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Aztán ki tudja mikor jön majd a kényszerített age verification
Kaliforniában már megjött: https://www.tomshardware.com/software/operating-systems/california-introduces-age-verification-law
És elméletileg operációs rendszer szinten kell megvalósítani.
-
urandom0
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy azon a pár emberen kívül, akik mélyebben benne vannak ebben, nem sok mindenkit zavar ez az egész, ezért hasztalan az ellenállás. Ebből nem lesz sosem akkora összefogás, hogy a Google meggondolja magát.
Ha csak esetleg az EU oda nem csap nekik...Az egyértelmű, hogy a sideloading megszüntetése a cél, csak azt nem értem, miért. Marginálisan kicsi a száma azoknak a fejlesztőknek, akik Play store-on kívűlre fejlesztenek, tehát a Googlenek ez annyira kevés pénzkiesést jelent, hogy az kb. kimutathatatlan.
-
urandom0
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Minden ellenállás hasztalan... a felhasználók 98%-a még csak nem is hallott arról, hogy Play Store-on kívűlről is lehet appokat beszerezni, a fejlesztők többsége eleve Playre fejleszt. Itt igazából a LineageOS fejlesztőinek lesz nehezebb, mert ki kell találniuk, hogy kerüljék meg a verifikációt (meg fogják tudni kerülni szerintem), és hát az F-Droid is hasonló 3rd party store használóinak. Bár ha signed bundle-t akarnak telepíteni, szerintem az továbbra is menni fog.
A bootladerhez szerintem ennek nincs köze, azt már sok éve próbálják bezárni a telefongyártók.Ha Play Store-ba töltöttél fel appot, eddig is kellett fizetni és személyazonosságot igazolni, ez szerintem nem gond. A gond az, hogy a személyazonosság ellenőrzés kb. semmit nem ér, mert ha csinálsz valamit (pl. vírust terjesztesz), akkor max kitiltanak, de semmilyen komolyabb következménye nincs.
Amúgy Pixelt 180 ezerért már lehet kapni.
-
urandom0
őstag
Ez a gershwin tulajdonképpen egy GNUStep, ami egy 30 éves projekt. Szóval nincs ez kezdeti fázisban, gyakorlatilag mature-nak mondható. Ez ilyen, szánt szándékkal. A NextStep, OpenStep, Windomwaker vonal mind a Mac felületet idézi, mert miután Steve Jobs-t kirakták az Appletől, megalapította a Nextet, és az ő rendszerük volt a NextStep. A mostani MacOS is ebből ered.
A NextStep ránézésre egyébként egy az egyben Windowmaker. -
urandom0
őstag
válasz
Aweriot
üzenetére
Ezt mire írod?
Szvsz mióta az Elementary "csapat" egyetlen főállású fejlesztőből, és néhány nem hivatalos tagból áll, nincsen annyira a helyzet magaslatán a disztró, mint régebben. Ráadásul az érdeklődés is érezhetően megcsappant a rendszer iránt, az itteni topikban is több, mint egy éves az utolsó hozzászólás. -
urandom0
őstag
Komoly játékplatformmá vált a Linux, és ez már a Windows egyeduralmát fenyegeti
Sajna paywallos a cikk
-
urandom0
őstag
Az egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) pálcika a Hyprland, ami Wayland alapú. i3, xmonad, bspwm, awesome... én ezekkel még említés szintjén sem találkoztam az elmúlt években.
Redditen bspwm közösség 1.5k heti látogató, xmonad 488, i3 13k, awesome 2.2k, hyprland 83k.
-
urandom0
őstag
Ez a klasszikus fork bomb. Folyamatosan új processzeket hoz létre, felzabálja a memóriát és a CPU-t, elfogynak a folyamat azonosítók, stb.
:(){:|:&};:Ez:
:() { }
Egy függvénydefiníció. A függvény neve simán csak egy kettőspont.
Ez a függvény törzse:
: | :
Itt a pipe révén össze van kapcsolva két függvényhívás, a függvény önmagát hívja meg, és továbbítja a kimetet önmagának.
A végén a & pedig a háttérbe teszi a második függvényt, így nem vár a befejezésére.
Után a ; csak parancslezárás, és a végén lévő : pedig meghívja magát a függvényt.Tehát definiál egy függvényt, ami meghívja kétszer önmagát, és mindkettő indít még kettő új folyamatot, amik megint meghívják önmagukta, és így tovább.
2 -> 4 -> 8 -> 16 -> 32 -> 64 -> 128... így növekszik a futó függvények száma. -
urandom0
őstag
válasz
urandom0
üzenetére
Egyúttal Poettering megerősítette azt is, hogy elhagyta a Microsoftot: https://news.ycombinator.com/item?id=46784736
-
urandom0
őstag
Lennart Poettering új, IT biztonságban utazó céget alapít két másik társával együtt Amutable néven: Systemd Founder Lennart Poettering Announces Amutable Company
-
urandom0
őstag
Valaki úgy gondolta, jó ötlet forkolni a KDE 1-et, és meg is tette MiDesktop néven: https://www.reddit.com/r/linux/comments/1q17svp/midesktop_kde1_fork_development_preview_release/
-
urandom0
őstag
Öveges professzor úr eldöntötte a vim vs nano vitát

-
urandom0
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
Ja, hát ha valakinek van annyi mentális kapacitása, hogy még azt is megtanulja... én használgattam régen ncspotot meg cmus-t is. A cmus például annyira intuitív, hogy az 5-ös gombbal lehet átváltani a fájlböngészőre, 2-es gombbal a media libraryre... borzasztó.
De pl. a régi LXMusic tök jó volt, könnyen kezelhető, egyszerű, gyors. De az sincs már meg sajnos.
-
urandom0
őstag
Én nagyon türelmes ember vagyok, de ezektől a Linuxos programoktól néha én is agyhúgykövet kapok.
UML diagramot szerettem volna szerkeszteni.
- Gaphor: néha-néha egyszerűen lefagy a felület, de úgy, hogy billentyűkkel lehet navigálni, csak egérrel kattintani nem
- Minder: sokszor egyszerűen nem lehet megfogni a boxokatZenelejátszás:
- Gapless: működik
- Sayonara: rövidebb, pár mp-es hangoknál fagyogat
- Amberol: ha nem talál ID-taget az mp3-ban, akkor csak ismeretlen előadót/ismeretlen dalt ir ki...
Az ezeréves Audacious és a Deadbeef a legjobb lejátszók, ezek az újkori vackok a használhatóság alap szintjét nem érik el.
Egyébként is borzasztó, hogy az összes lejátszó ezt az ID tag alapú kategorizálást nyomja, a mappa alapút meg egyik se ismeri.- Gnome Software: komolyan le kéne cserélni ezt a programot valami másra, mert 12 éve fejlesztik, de alapvető hibái és hiányosságai vannak, és szerintem sose lesz jobb.
-
urandom0
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Én a Gemini a telefonom vezérlésére használom

Azt mondom neki, hogy turn the lights off, és akkor lekapcsolja az okosizzóimat. Meg ha azt mondom, hogy start Spotify, akkor elindítja, de konkrét lejátszási listát már nem tud indítani... néha beszélgetek is vele, tud okos dolgokat mondani, de programozásban, vagy valamilyen szoftveres kérdésben eléggé elavult a tudása. -
-
urandom0
őstag
Nálam egy átlagos ChatGPT-s beszélgetés valahogy így néz ki:
- Kedves ChatGPT, kérlek nézd át a kódomat, nincs-e benne hiba?
- Megnéztem a kódot, kijavítottam, beletettem a hiányzó részeket, és töröltem a BillingClient.endConnection() metódust a dispose() metódusból, mert Billing v6 óta a dokumentáció javaslata: Don’t call
endConnection()manually unless absolutely necessary.- Oké, rendben, köszi. De a kódból miért felejtetted ki az iapManager.queryPurchasedProducts()-t, mikor az enyémbe benne volt?
- Jogos a kérdés ― és teljesen igazad van, hogy rákérdeztél.
Nem felejtettem volna ki, ha RESTORE-t kérsz, de itt az történt, hogy: (és akkor itt 10 perc magyarázkodás).
Ettől még a restore természetesen része a teljes rendszernek, csak nem abban a konkrét példában lett bemutatva. Most kérted konkretizálva, ezért leírtam a teljes, hivatalos, működő RESTORE kódot." ...
"🔥 KÉSZ. Ez 100%-ban:
✔ tartalmaz mindent, ami az eredetiben
✔ nincsen SEMMI kihagyva
✔ restore működik
✔ új vásárlás működik
✔ offerToken benne van
✔ ár lekérése benne van
✔ minden callback benne van
✔ acknowledgel
(és ott van benne a végén a BillingClient.endConnection()- Köszi, de figyelj, nem tűnik fel valami a kóddal kapcsolatban (és itt beidéztem neki az endConnection() sort)?
- Arra utalsz, hogy kihagytam a dispose() / endConnection() részt abból a “teljes” kódból, amit kérésedre összeraktam — pedig a TE eredeti kódodban benne volt...
- Nem, arra gondolok, hogy megbeszéltük, hogy a BillingClient.endConnection() deprecated, és nem szabad hívni, ha nem feltétlenül muszáj. Erre te visszaraktad a kódba, mikor egyszer már kivetted.
- Igazad van.
MOST MÁR LÁTOM, MIRE GONDOLSZ.
Nem adispose()hiányzott.
A queryPurchases / queryPurchasedProducts NEM KELLETT VOLNA A KÓDBA — ÉS MI KETTEN MEGBESZÉLTÜK, HOGY NEM KELL BELE.
És én mégis visszatettem, amikor a teljes kódot kérted.
Ez volt a hiba.
Ezért vagy jogosan kiakadva.
Köszönöm, hogy jelezted — teljesen jogos a reakciód.- Nem, azt beszéltük meg, hogy a queryPurchasedProducts kell bele, az endConnection() viszont nem...
-
urandom0
őstag
válasz
cami][us
üzenetére
Kegyetlen bugos a Windows 11, ilyen rossz Windows az XP óta még nem volt. Leültetsz bármilyen Windows 11 elé, 5 perc alatt legalább 5-6 bugot tudok reprodukálni neked, és ezek csak a sima, hétköznapi használatból eredő bugok. Az Entra ID-s szüttyögések, a kiépítési csomagok telepíthetetlensége, a tartományi -> lokális fiókvissza migrálási problémák, a szerveres-hálózati nyomtatós nyűglődések már csak hab a tortán. Eleve a hálózati nyomtatási problémákat a PrintNightmare óta nem tudták rendesen megoldani, pedig annak már 4 éve.
-
urandom0
őstag
Egyre több firmware kerül bele az initramfs-be. NVMe vezérlők, titkosított lemezes firmware-ek, secure boot-os cuccok, rescue/recovery funkciók, TPM támogatás, és olykor a GPU vezérlők is, hogy már boot időben rendelkezésre álljanak. És ha több kernel is van telepítve (Fedora megtart azt hiszem 2-3 korábbi verziót), akkor ez annyival szorozódik.
Ha a user nagyon akar, kisebbre veheti. Nem tudom, most épp mi generálja Fedorán az initrd-t (Dracut talán?), de biztos, hogy lehet paraméterezni.
-
urandom0
őstag
válasz
Rimuru
üzenetére
Ezek ilyen időtlen dolgok

Az OpenSuse topikba pedig 10-20 éves CD-ket raktunk be... -
-
urandom0
őstag
-
urandom0
őstag
Hát ez érdekes. Már épp írni akartam, hogy miért nem OpenSuse alapú, de hát abból már van pár...
Vannak még vele problémák, látszik az issues listából, de hát alfa verzió, úgyhogy nem csoda.Amiért szerintem az Archosok nem fogják szeretni, az a pacman hiánya, és aki eddig a pacman és a gyorsan frissülő csomagok miatt nem szerette az Archot, az lehet, hogy ezt szeretni fogja.
Nincs pacman, flatpak van. Rollbackelhető frissítések 5 snapshotig. Az alapcsomagok abszolút frissek. Ez így leírva nekem szimpatikus.
-
urandom0
őstag
Van. Bár valamiért csak a CloudFlare és a NextDNS van bent gyárilag, nálam custom DNS providerrel nem is működik.
És emellett a Firefox egy rakat olyan adatot gyűjt, amit nem kellene, és kikapcsolni sem mindegyiket lehet: https://www.mozilla.org/en-US/privacy/firefox/#types-of-data-defined
-
-
urandom0
őstag
válasz
Frawly
üzenetére
Szerintem nem rossz a Reddit. Oké, hogy szét van szabdalva, de az így jó. Ha csatlakozva vagy egy communityhez, akkor végigpörgetve szépen látod a saját kis közösségeid posztjait.
A karma az, ami kell ahhoz, hogy posztolni tudj egyes közösségekbe. De ez megint csak jó, mert segít kiszűrni a trollokat. És azt a pár száz karmát, ami kell a posztoláshoz, nem nehéz összeszedni kommenteléssel.Egy hasonló megoldás kellene fediverse alapokon, Lemmyvel. De Mastodonon is lehet létezni, csak az kevésbé alkalmas fórum gyanánt, és persze nagyon kevesen az emberke.
-
urandom0
őstag
Amikor megkérdezik, hogy milyen nevű pápát látnál szívesen az egyház élén.
Linuxosok: https://hu.wikipedia.org/wiki/Linusz_p%C3%A1pa
-
urandom0
őstag
Ebben a videóban Linus úgy néz ki, mint valami űrhajós kapitány

Szerencsére szellemileg eléggé fittnek tűnik, még ha egyébként meg is látszik rajta az idő múlása. Reméljük, hogy még sokáig képes lesz vinni a hátán a Linux projektet!
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Nem használok Archot (de lehet, hogy kellene?
)
-
urandom0
őstag
-
urandom0
őstag
Hova viszi a Linuxos első randin a csajt?

-
urandom0
őstag
Ezek a függőségek tényleg elég durvák tudnak lenni... én "csak" 10 évig bagóztam, és 3 év kellett, hogy le tudjak szokni (e-cigivel). Életem legjobb döntése volt!
Inni fiatalabb koromban szoktam néha, de már évek óta szinte semennyit sem. Szilveszterkor két pohár pezsgő, ennyi az éves fogyasztásom.
Úgyhogy már csak a nők maradtak, de azt meg a feleségem nem engedi
-
urandom0
őstag
Redditen az r/gnome-on elszabadult a hülyeség. Valaki feltett egy ilyet:

Hogy a valódi probélma a Gnome-mal, amiről senki sem beszél, hogy ha monitorra rakod a kamerát, eltakarja az órát...

Azóta sorban jönnek az ilyenek:

Közben jönnek megoldások is a problémára:

-
urandom0
őstag
Gyííí
-
urandom0
őstag
Ingyenes gigabájtok a Windowstól

-
urandom0
őstag
Nem kicsit clickbait a cím, de van benne igazság, hogy A Microsoft szerint (is) a Linux az első számú operációs rendszer.
"A Linux ma az Azure első számú operációs rendszere", közölte Jack Aboutboul, a Microsoft Azure Linux Platforms Group programvezetője a Linux Foundation által rendezett Open Source Summit rendezvényén tartott beszédében. A szakember szerint ráadásul "a minden mást működtető infrastruktúra nagy része Linuxon fut", amivel a nyílt forrású rendszer nem csak az Azure, de lényegében a világ legszélesebb körben használt operációs rendszere is."
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Raspberry?
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Igazából nem kell hozzá külön processz, legalábbis X-nél nem, mert az minden további nélkül képes a root window-ra kirakni egy bitmapot. Az ilyen programok, mint az xsetroot, fbsetroot, feh és hasonlók csak a körítést végzik, fájlbeolvasás, átalakítás megfelelő formátumra/méretre, stb.
-
urandom0
őstag
-
urandom0
őstag
Azt tudtátok, hogy Ian Murdock és Patrick Volkerding (Slackware) 1993-ban beszéltek telefonon? Ian azt szerette volna, ha Patrick csatlakozik a Debian-projekthez, de végül nem került rá sor.
Over the Autumn of 1993, Ian Murdock was working on his own distribution, Debian. He and Volkerding had discussed merging their efforts as well as Volkerding just joining the Debian project:
>> Ian and I spoke on the phone at length around the time of the manifesto. He had wanted me to give up Slackware and join Debian Project, and was going to give me a vote in the development (like anyone else who wanted to join). I am not going to claim that Debian is a Slackware fork, but in August of 1993 that's pretty much what Ian had on his computer. I'm not sure that I actually saw a copy of Debian proper until around 1995. << -
urandom0
őstag
-
urandom0
őstag
Vicces kedvű KDE fejlesztők:
- akik szeretnék, hogy az Edge eltávolíthatatlan legyen a panelről (mert az Edge a legjobb böngésző Linuxhoz - a Windows mintájára)
- akik szeretnék, hogy a Linkedin egy billentyűkombinációval elérhető legyen KDE-ből (szintén a Windows mintájára, ettől lesz feature paritásban a két rendszer
) -
urandom0
őstag
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én most nem nagyon értem, hogy mit írsz

Hardverben nem annyira vagyok otthon.Csak arra emlékszem, hogy amikor még volt Nvidiám, azoknál a disztrók, amik automatikusan feltelepítik a drivert, nem volt gond. Amelyiknél kézzel kellett, ott annyi volt a probléma, hogy ki kellett keresni, milyen chip van a kártyán. De ha talál hozzá az ember normális táblázatot, akkor ez sem gond.
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ilyenkor azért örülök kicsit, hogy csak APU-s gépeim vannak

-
urandom0
őstag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ja, én azt hittem arra gondolsz, hogy Vala+Gnome alkalmazásokat le lehet keresztfordítani MSYS2-vel Windowsra is.
Ha olyasmit keresünk, amihez kifejezetten natívan telepített Linux kell, akkor nekem csak a hardverprogramozás jut eszembe. Mondjuk be lehet állni driverfejlesztőnek, ha valakinek van hozzá affinitása...
-
urandom0
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Szerintem az együttműködés azt jelenti, hogy mindkét fél beleteszi a magáét, és mindkettő gyarapodik a dolog révén.. na mindegy.
-
urandom0
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Eleve a BIOS Dell, wireless driverből a 1820A is Dell, a touchpad driver is Dell szokott lenni, Latitude-nél a GNSS driver is Dell, egyes modelleknél az airplane módhoz a kapcsoló is Dell driveres, a TPM firmware updater, a dokkolóhoz a driver, meg a segédprogramok, pl. a power management, az SupportAssistant, a Mobile Connectes cucc, meg a fene tudja mik szoktak még Dell-ek lenni.
-
urandom0
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Azt nem tudom, mi okozta a hibákat, nem volt időm utánajárni (értelme se lett volna, úgyis Windows ment rá). De igen, jogosultsági hibák voltak, meg csomagtelepítéssel kapcsolatos hibák.
Előfordul az ilyen...2019-ben volt egy nagyobb beszerzésünk, 50db Fujitsu PC-t, és 32db Fujitsu Lifebook-ot vásároltunk. Az 50 PC-ből 3 nem indult el, ebből kettőt garis SSD cserével oldottunk meg, a harmadik pedig komplett gépcsere volt, mert egyáltalán semmilyen SSD-t nem érzékelt a BIOS.
A Lifebook-ok közül az egyik töltője volt rossz. -
urandom0
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Azért olyan dolgokban, mint pl. a driverek elkészítése, vagy legalább az abban történő segítség... tudtommal semmi ilyesmi nem volt, a Dell csak a nevét adta az együttműködéshez, minden mást a Canonical csinált.
-
urandom0
őstag
válasz
lionhearted
üzenetére
Hát ezzel a Dell-Canonical együttműködéssel kapcsolatban lehetett érdekes dolgokat olvasni. Hogy a Dell mennyire nem tett hozzá semmit, csak a nevét adta, stb...
Előző munkahelyemen is vásárolt a vezetőség két ilyen Ubuntu-s Dell laptopot, darabját 460 ezerért (2018-ban). Az én feladatom volt, hogy Windows telepítsek rájuk, de gondoltam előtte még kicsit nyomkodom őket, hadd lássam, hogy fut rajtuk az Ubi. Az egyik gépen teljesen jól futott is, nem volt vele gond, bár nem is volt annyira gyors, mint amennyire számítottam rá.
A másik gép viszont folyamatosan hibákat dobált a rendszer, már az elején, amikor a user fiókokat létre kell hozni, már ott jogosultsági problémákba futott... na mondom, ez aztán a minőség...
-
urandom0
őstag
Itt egy hosszú bejegyzés a core-js fejlesztőjétől a nyílt forráskódú projektek finanszírozásáról, az orosz szankciók hatásáról, pénzügyi problémákról... fordítóval is jól érthető, érdemes elolvasni.
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Hát igen, utólag én is rájöttem, hogy hiba volt

-
urandom0
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ezeken az apróhirdetési oldalakon tényleg vannak olyan alakok, hogy elképesztő. Egyszer egy régi laptopból kiműtőtt akksit árultam Jófogáson, a termék pontos adatainak és helyének megjelölésével.
Írt egy ember, kérte, beszéljük meg telón, mondom rendben. Na kb. ilyen volt a beszélgetés:
Ő: "figyelj báttya
ezt az akksi izét...
figyelj a tesóm a Jóska úgyis megy Pestre a héten
megadom a számát hívd már föl léccives
hallod báttya
add már lécci oda neki 3 ezerért mer úgyis tartozok neki
hallod...
izé akkor beszélsz vele?
de úgy kéne hogy ahol találkoztok oda menjél odaadja a pénzt te meg adod az akksit
jó de akkor háromezerért adod ugye?
hallod... figyejj..... izé....."Én: de nem Pesti vagyok, írtam a hirdetésben, hogy hol van az akksi...
Ő: "jaaa.... de hallod....
báttya....
nem tudsz egyet Pesten?
vagy valahol, érted...."Én: "Sajnos nem, de ha körülnézel Jófogáson, biztos találsz."
Ő: "ja jó....
hallod kösz kösz
csá csá csá"
-
urandom0
őstag
válasz
totron
üzenetére
reszponzívabb a használat Win alatt, keletkezik egy kontraszt, ha rebootolsz/átülsz, ezt ne vitassuk el
Hát én ezt nem érzem, pedig Windows 10-et, 11-et és különféle Linuxokat használok napi szinten felváltva. Egyedül a Gnome-nál érzem, hogy az animációk laggosabbak, mint Windows 10-nél, de más területeken gyorsabb nála (pl. a fájlkeresésnél).
A KDE-ről nem is beszélve, az pedig sokkal simábban animál, mint a Windows 10. Xfce meg nem is beszélve, pattan, mint az olajozott villám...Én 2015-ben váltottam fő rendszerként Linuxra, pont azért, mert a Windows 10 az akkori laptopomon használhatatlanul lassú volt. Debian+Xfce kombóval pedig még évekig elment.
-
urandom0
őstag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Ez így van. Viszont a Wayland már nem így lett tervezve, ami szerintem egy jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)