Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #14282 üzenetére
"Nem mint ha rám tartozna, de itt részletesen leírod a kérdezőnek használható választ!": látod, ha értenéd, hogy miről van szó, ki mit írt, talán előbbre lenne mindenki, de legalább te.
Nem írtam le a választ. Két okból: ez nem szaktopic, itt nem szeretnék szakmázni. Másrészt nem tudom a választ: fogalmam sincs, hogy kezdőnek mi a jó választás. Ha értetted volna, hogy ő mit kérdez, akkor tudnád, hogy DISZTRÓT keres. én pedig nem írtam a hozzászólásomban egy darab disztrót se, mert nem tudom megítélni, hogy kezdőnek mi a jó disztró. egyébként is: van más disztró is, mint a debian?
"Felesleges egyébként a tudásotoat ezzel a istenkomplexusos stílussal kompenzálni.": nem komplexus (
) és nem akarok kompenzálni semmit. tényleg le kellene szokni arról, hogy flamelés megy a szaktopicokban. a hozzászólásom, ami miatt beszóltam nektek, ennyit tartalmazott.
a kezdő topicban az kellene az alapelv legyen, hogy a kérdező nem ért hozzá. ezért jön a kezdő topicba. és ezt el kellene fogadnia annak, aki ott válaszol. mint például én: én nem tudom beleképzelni magam a kezdő helyzetébe, ezért nem válaszolok a kezdő topicban, hogy ne bomlasszam a segítő légkört.
ehhez képest a haladó topicba meg azért jön valaki, mert alapvetően tudja, mit csinál, csak valahol megakadt. ott viszont igenis elégnek kell lenni egy rövid válasznak, mert azért haladó, hogyha rátették a megfelelő sínre, végig tudjon menni rajta egyedül és eljusson a megoldásig. tehát a haladó topicban akár annak is elégnek kell lenni, hogy kap egy 2-3 szavas választ, ami a megfelelő keresési kifejezés a gugliban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest