- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz ubyegon2 #14282 üzenetére
"Nem mint ha rám tartozna, de itt részletesen leírod a kérdezőnek használható választ!": látod, ha értenéd, hogy miről van szó, ki mit írt, talán előbbre lenne mindenki, de legalább te.
Nem írtam le a választ. Két okból: ez nem szaktopic, itt nem szeretnék szakmázni. Másrészt nem tudom a választ: fogalmam sincs, hogy kezdőnek mi a jó választás. Ha értetted volna, hogy ő mit kérdez, akkor tudnád, hogy DISZTRÓT keres. én pedig nem írtam a hozzászólásomban egy darab disztrót se, mert nem tudom megítélni, hogy kezdőnek mi a jó disztró. egyébként is: van más disztró is, mint a debian?
"Felesleges egyébként a tudásotoat ezzel a istenkomplexusos stílussal kompenzálni.": nem komplexus ( ) és nem akarok kompenzálni semmit. tényleg le kellene szokni arról, hogy flamelés megy a szaktopicokban. a hozzászólásom, ami miatt beszóltam nektek, ennyit tartalmazott.
a kezdő topicban az kellene az alapelv legyen, hogy a kérdező nem ért hozzá. ezért jön a kezdő topicba. és ezt el kellene fogadnia annak, aki ott válaszol. mint például én: én nem tudom beleképzelni magam a kezdő helyzetébe, ezért nem válaszolok a kezdő topicban, hogy ne bomlasszam a segítő légkört.
ehhez képest a haladó topicba meg azért jön valaki, mert alapvetően tudja, mit csinál, csak valahol megakadt. ott viszont igenis elégnek kell lenni egy rövid válasznak, mert azért haladó, hogyha rátették a megfelelő sínre, végig tudjon menni rajta egyedül és eljusson a megoldásig. tehát a haladó topicban akár annak is elégnek kell lenni, hogy kap egy 2-3 szavas választ, ami a megfelelő keresési kifejezés a gugliban.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest