- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
paszkar
csendes tag
hali mindenki!
lehet hogy nem a legmegfelelöbb a hely, de jobbat nem találtam!
Valaki meg tudja mondani mi a teendő ha Debian linux alat pppoe kapcsolattal natolom a csomagokat és csak a Google oldal jön be!?
pingre minden válaszol
Ha ugyan ezt a beállítást alkalmazom két eth kapcsolaton akkor megy!
valami a routolással van! de mi?Köszi előre is
-
Garfield
aktív tag
Debian Sarge-t hasznalok osként a többi soft pedig
Exim4
Couirer IMAP
Squirrel-Mail
ProfFTPd
Secure-SSHd
az ircd nevét nem tom fejböl !
Shaper(ez ütemezi a netmegosztást, automatikusan szabályozza, prioritásokat oszt majd ez szerint korlátozza a sávot, pl ha valaki tölt 1GB-t folyamatosan akkor attol elveszi a teljes sávot h a többieknek is maradjon megfelelö sávszélesség)
Jelenleg most a gép elött lévő router tárcsáz! De azt szeretnem megvalositani h a server tácsázzon és ossza a netet na ez még nem jött össze! -
Garfield
aktív tag
Ugyan ebben a cipöben járok én is ! Egy jo kis leiras nekem is jol jönne
Egyelöre nálam a router tárcsáz ! de a server alakuloban [link] a webes része elég buta mert ahhoz nem ertek de a mögöttes tartalom
[Szerkesztve] -
corvusaze
csendes tag
Lassan már magamról is rájövök dolgokra.
Tehát, ezeket felteszem a Debianra:
rp-pppoe
pppd
freeradius
mysql
shaper (cbq)
Csak kellene egy kis segítség a beállításukhoz, mert még az életben nem használtam őket!
Ha tudna nekem egy leírást gyártani ide a fórumba, azt nagyon megköszönném!
Ha lehet akkor olyan szájbarágósan, tehát minden parancsot ugy ahogy azt be kell írni, mert nem igazán tudok egyébb segítséget kérni, itt a környékünkön senki nem vágja.
Remélem valaki segít, ha tud! Mégegyszer előre is kössz! -
corvusaze
csendes tag
Meg fogom nézni a Mikrotik-et, de egyenlőre a Debian Linux alapú megoldás érdekelne!
Ahogy látom elég kevés ember van aki hozzá tud szólni a dologhoz! -
Taltosparipa
tag
Kiprobalni tudod x napig utana kell licencet fizetni de nem veszes. Licenctol fugg miket lehet hasznalni. Webes konfig felulet vagy telnetes. Azert javasoltam mert minden van benne ami kell. Ha mas linuxbol rakod ossze az maceras sok munka es sok sk programozas webes kezeleshez.
Egyik IPS nel 1 evig fejlesztettek a sajat AP-jukhoz a kezeloi feluletet PHP-ban es meg mindig vannak kisebb problemak. Nem most kezdtek. -
corvusaze
csendes tag
Hallottam már a Mikrotikről, de ha jól tudom az nem ingyenes, és ez nagy probléma!
Jah és webes admin felületet is kellene hozzá írni, de előbb még működjön a dolog csak annélkül. -
corvusaze
csendes tag
Hello!
Szeretném ha segítenétek!
OP rendszer: Debian 3.1 Sarge
Megoldanó feladat: ügyfél azonosítás, PPPoE, up/down sávszélkorlátozás (nagy létszámú kliens esetén is működőképes), publikus ip-k dinamikus/statikus kiosztása, letöltött adatmennyiség figyelése, korlátozása.
Ezen dolgok együttesét kellene megoldanom egy szerverre!
Bármiféle segítséget megköszönök!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest