- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
paszkar
csendes tag
hali mindenki!
lehet hogy nem a legmegfelelöbb a hely, de jobbat nem találtam!
Valaki meg tudja mondani mi a teendő ha Debian linux alat pppoe kapcsolattal natolom a csomagokat és csak a Google oldal jön be!?
pingre minden válaszol
Ha ugyan ezt a beállítást alkalmazom két eth kapcsolaton akkor megy!
valami a routolással van! de mi?Köszi előre is
-
Garfield
aktív tag
Debian Sarge-t hasznalok osként a többi soft pedig
Exim4
Couirer IMAP
Squirrel-Mail
ProfFTPd
Secure-SSHd
az ircd nevét nem tom fejböl !
Shaper(ez ütemezi a netmegosztást, automatikusan szabályozza, prioritásokat oszt majd ez szerint korlátozza a sávot, pl ha valaki tölt 1GB-t folyamatosan akkor attol elveszi a teljes sávot h a többieknek is maradjon megfelelö sávszélesség)
Jelenleg most a gép elött lévő router tárcsáz! De azt szeretnem megvalositani h a server tácsázzon és ossza a netet na ez még nem jött össze! -
Garfield
aktív tag
Ugyan ebben a cipöben járok én is ! Egy jo kis leiras nekem is jol jönne
Egyelöre nálam a router tárcsáz ! de a server alakuloban [link] a webes része elég buta mert ahhoz nem ertek de a mögöttes tartalom
[Szerkesztve] -
corvusaze
csendes tag
Lassan már magamról is rájövök dolgokra.
Tehát, ezeket felteszem a Debianra:
rp-pppoe
pppd
freeradius
mysql
shaper (cbq)
Csak kellene egy kis segítség a beállításukhoz, mert még az életben nem használtam őket!
Ha tudna nekem egy leírást gyártani ide a fórumba, azt nagyon megköszönném!
Ha lehet akkor olyan szájbarágósan, tehát minden parancsot ugy ahogy azt be kell írni, mert nem igazán tudok egyébb segítséget kérni, itt a környékünkön senki nem vágja.
Remélem valaki segít, ha tud! Mégegyszer előre is kössz! -
corvusaze
csendes tag
Meg fogom nézni a Mikrotik-et, de egyenlőre a Debian Linux alapú megoldás érdekelne!
Ahogy látom elég kevés ember van aki hozzá tud szólni a dologhoz! -
Taltosparipa
tag
Kiprobalni tudod x napig utana kell licencet fizetni de nem veszes. Licenctol fugg miket lehet hasznalni. Webes konfig felulet vagy telnetes. Azert javasoltam mert minden van benne ami kell. Ha mas linuxbol rakod ossze az maceras sok munka es sok sk programozas webes kezeleshez.
Egyik IPS nel 1 evig fejlesztettek a sajat AP-jukhoz a kezeloi feluletet PHP-ban es meg mindig vannak kisebb problemak. Nem most kezdtek. -
corvusaze
csendes tag
Hallottam már a Mikrotikről, de ha jól tudom az nem ingyenes, és ez nagy probléma!
Jah és webes admin felületet is kellene hozzá írni, de előbb még működjön a dolog csak annélkül. -
corvusaze
csendes tag
Hello!
Szeretném ha segítenétek!
OP rendszer: Debian 3.1 Sarge
Megoldanó feladat: ügyfél azonosítás, PPPoE, up/down sávszélkorlátozás (nagy létszámú kliens esetén is működőképes), publikus ip-k dinamikus/statikus kiosztása, letöltött adatmennyiség figyelése, korlátozása.
Ezen dolgok együttesét kellene megoldanom egy szerverre!
Bármiféle segítséget megköszönök!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Synology NAS
- 3D nyomtatás
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black - 2026.05.28.-ig Nemzetközi Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest