- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Aktív témák
-
Out
addikt
Hello!
Most jottem haza szabirol, ugyhogy csak most tudok valaszolni :)
A 3DControl egy kapcsolo, igen, de semmit nem veszek eszre a hangzasban, hiaba kapcsolgatom. A Four Channel mode ha kivan kapcsolva akkor csak az elso es a hatso ket hangfalak szolnak, valszeg ezert four channel mode :) A Line-in as Bass pedig ha kivan kapcsolva akkor nincs bassus, de ha bekapcsolom akkor van. Ezekszerint nincs semmi mod arra hogy tudjam a hatso hangfalak hangerejet novelni, illetve majdcsak akkor lesz ha valaki az ALSA-t ugy modositja, ugye? :D -
Out
addikt
szolna szerencsetlen, csak kellene neki plugin.... pl xmms-hez alsaplugin, van ilyened?
jah, egyebkent azt probald meg hogy amelyik hangszorok nem szolnak, annak a dugaszat masikba dugd at a hangkarin... pl amig volt windozom szivtam ezzel, hogy windozba szolt mind a 6 hangszoro, de mikor linuxba leptem ott csak 4 szolt, es rajottem azert, mert a masik ket hangszoro a line-in-en keresztul szol linuxba, probald ki szerintem te is :)
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nemtom mi az az LFE, nekem ilyen nincs, de majd olyan 17 ora fele beirom hogy nekem milyen csuszkak vannak...
Ugy engedelyezem, hogy amikor elinditom az alsamixer akkor a csuszkak felett vannak M betuk, ami ugye a mute lenne, es ha a csuszkan benyomom az m betut akkor leszedi a mutet es lehet allitani a hangerot, vagy ha nem lehet akkor szol valami alaphangeron :) -
Out
addikt
Most jelentkezek :) Nemtom valahogy elfelejtettem a temat, de azota se sikerult megoldanom, hogy a hatso hangfalakat kulon tudjam szabalyozni. Amugy azota mar nem is foglalkozok vele, mert a hatso hangfalak csatijat rakotottem a tvre, hogy onnan szoljon a hang ha filmet nezek a geprol :)
mod: Sipi ha esetleg erdekel akkor ha hazaertem leirom neked az osszes csuszka nevet amit az alsamixerbe lehet allitani.
[Szerkesztve] -
Out
addikt
-
Out
addikt
Nah, akkor igy reggelre egy linuxos kerdes :D Tehat mukodik az 5.1 hangzasom, viszont azt nem tudom hogy tudom beallitani az elso es a hatso hangfalak hangerejet kulon-kulon.... Mert igy az elso ketto nagyon elnyomja a hatsokat, pedig kb ugyanolyan tavolsagra vagyok toluk, es megsem hallom a hatsokat csak ha odahajolok... valaki esetleg tud segiteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Iphone 15 128GB 86% ,Számlájával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest