Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz
ArthurShelby #55288 üzenetére
Az átlag ember lusta és igénytelen, ezért imádják az olyan rendszereket mint a Windows és a macOS. Ha néha el akarok valamit magyarázni valakinek, hogy tudja mi miért úgy működik ahogy, akkor én vagyok maga az ördög aki el akarja rabolni a lelkét, legtöbb embert fegyverrel sem lehetne a dolgok megértésére kötelezni
Amikor a múltkor elindítottam egy manjaro-t openboxal hajnali 2ig fent voltam mert annyi mindent be lehet állítani, hogy nem tudtam betelni vele. Én is Windows-t használok otthon de ez lassan változni fog
-
bAtt001
addikt
válasz
ubyegon2 #54879 üzenetére
Jó hír, akkor az adatokkal nem lesz nagy gond. Viszont nem feltétlenül van szükségem akkor Arch-ra valami egyszerűbb user barátabb is megteszi nekem, inkább a window managerrel és hasonlókkal kéne játszanom ha valami hasonló minimalista gui-t akarok magamnak összedobni igaz? példa
-
bAtt001
addikt
Szeretnék dualboot-tal egy linuxot a laptopomra a meglevő windows mellé, az tiszta, hogy új partíció az ssd-n arra rakom a linuxot. De a kérdés, hogy van még a laptopban egy winchester is, amit adattárolásra használok, ezt el fogom érni linux alól ugyanúgy mint windows alól (max fel kell csatolni)?
Másik kérdés, Arch linux mennyire ajánlott? Nem vagyok kezdő, melóban minden nap linux szervereket használok, csak mindennapi otthoni használatra mennyire ajánlott? Szoftverfejlesztő vagyok szóval nem félek ezektől csak ha nem éri meg akkor nem fogok bele feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest