Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jag
senior tag
Hello!
Feltenném a notebookomra az Ubuntut. Egy dolog akadályoztat, mégpedig a VPN.
Most XP van rajta az alábbi progikkal:
Egy ActivCard ActivClient kártyával és egy Check Point VPN-1 SecureClient.Ezeket tudom Linux alatt pótolni? Ha igen, mik azok?
Köszi,
[ Szerkesztve ]
-
Jag
senior tag
válasz Core2duo6600 #5305 üzenetére
Linuxot szted nem lehet távolról menedzselni?
-
Jag
senior tag
Wine-ban otthon van valaki?
Tökre nem értem az egészet.
hogyan kell vele teleptíeni? Vagy kell egyáltalán?
Az XP-s particióról futnak vele a telepített alkalmazások?A honlapja számomra teljesen érthetetlen.
-
Jag
senior tag
válasz Anakin007 #5627 üzenetére
Ebből körülbelül annyit értek, mint nemrég egy játék topikjában olvasott szöveg:
"Én is leragadtam: demo, necro, hox, tos és dt jöhet szóba, a melee és másik két healer nem játszik. Szívem szerint alap lenne a demo, de nagyon unalmas classnak tűnik, hiába pet meg spellweawing, összevetve egy guával, ahol vannak stancek, pajzsot kell helyezni, koordinálni a támadásokat, kombókat, sokkal dinamikusabb a másodlagos barja etc. Ismerni kéne a lvl80 játékmenetet, de nagyon úgy tűnik, hogy a két caster lesz a legprimitívebb = kis skillpool = felesleges class (lásd WoW mage post-TBC). A necro meg ugyanez piperában. A HoX sem kivétel, elvileg ez tudja a legjobb single target burstöt, és van IWIN skillje is, de papír. Erre sokan legyintenek, hogy majd reroll, de én lojális vagyok a kezdő karimhoz, az altjaim mindig megrekednek a lvl cap 80%-ánál. Képbe jön a ToS, az ilyen DPS-healer hibridek mindig és mindenhol kellenek, de ennek meg a featjei unalmasak."
-
Jag
senior tag
Hello!
Iptables-ben azt szeretném megoldani, hogy csak a megadott MAC adressel rendelkező kérésekkel foglalkozzon a vas.
Eddig ezt találtam:
iptables -P INPUT DROP
iptables -P OUTPUT ACCEPT
iptables -A INPUT -m mac –mac-source
00:0F:EA:91:04:08 -j ACCEPTHogy tudok 1 helyett több MAC-et felsorolni?
Köszi,
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest