Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csixy

addikt

válasz Rimuru #97808 üzenetére

Igen. A frissítéskezelő egy piros pöttyel jelzi, hogy rá kell nézni és onnantól két katt a frissítés.
    A frissítéskezelő fejlécében menüjében is nézz szét , be lehet állítgatni sok mindent.
    Mindenképp cinnamont rakj fel.

És pontosan amikor a letöltési tükör x@rakodik, akkor dühíti fel a tulajt kikapcsolás helyett az automata fríssítés pampogása.

• ubyegon2

félisten

válasz Rimuru #97808 üzenetére

Gondoltam, hogy nem a telepítés mikéntje érdekel, hanem a helyi sajátosságok! ;)

Gondolom nem gnome software van fent de van masik UI ugye? tehat menni fog 1 click update akkor ha nem kapcsolom be az auto update-et?

A Frissítéskezelőre gondolsz remélem...elég egyszerű, én időnként azt szoktam lefuttattatni külhonban lévő gépen hölgy userrel. Pár katt valóban, de a jelszavát jó lenne, ha megjegyezné a delikvens, mert az itt is kelleni fog. Ebben lehet a tükröket is váltogatni

Ritka mostanában a tükörváltás szükségessége, legutóbb volt egy rövid kihagyás valamelyikben, de elég stabilak.

Az Inditópultban is érdemes kikapcsolgatni, ami felesleges, ha úgy döntesz, akkor a Frissítéskezelőt hagyd benn, ahogy csixy is írta, jelezni fog, ha van mit frissíteni.

(#97807) CPT.Pirk

Utóbbi KDE-s próbáknál nálam se volt gond a Kwallettel egyébként, azelőtt hol volt, hol meg nem. Fogalmam sincs, mitől függ, de Cinnamonom a Chrome az felugrasztja a jelszókezelőt, az tuti.

(#97809) csixy

Igazán nincs mit, tényleg jó lenne, mert valóban könnyen érthető még egy kezdő számára is, amit elmagyarázol! Szóval várjuk a blogod! Tibikomámat is mindig biztatpm blogolásra, de azt hiszi, hogy gonoszkodásból mondom, pedig nem! :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés