Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz csixy #96167 üzenetére

Megnéztem az SSD topikban, volt fw probléma vele, de nézd meg a hsz-eket. Valódi gond amúgy nem volt, csak a szokásos Samsung fw gondok, mondjuk ezt a szaktopikban se nagyon tudtam megértetni a firnyogókkal!

Ezeket javítja*...csekkold le itt, milyen firmware van rajta: (tudom, hogy használtad már, de így nem kell keresned)

https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/support/tools/

*To address reports of high temperatures logged on Samsung Magician.

*990 PRO I 990 PRO with Heatsink will be manufactured using a mixed production between the V7 and V8 process starting September 2023.

Viszont beszerelés/használat után 1-2 héttel jössz egy Linuxos terminal kimenettel. :K (privátban, nehogy offnak vegyék itt, bár egy Linuxos terminal kimenet az ugye mitől lenne off?)

sudo smartctl -x /dev/sda

Főleg az idle hőmérséklet számít ezeknél a nagyon gyors SSD-knél, mert rövid ideig terhelés alatt nyilván lehet kiugró hőmérséklet, de ugye ahol teljesítmény van, ott hőtermelődés is!

Mióta kinn van a 990 Pro, semmi gond nincs vele, kb a top PCIe 4.0-ban van, azt nem merem írni, hogy a legjobb(Samsung-fan vagyok), de top 3-ban minimum ott van!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés