Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz ubyegon2 #70165 üzenetére

"Nem unod még az Archklónt?"
    Volt egy cikk itt a Logout-on még 2019-ben a KDE-s Manjaro-ról. Én annak a hatására ismerkedtem meg vele. Előtte Mint MATE volt a laposon (nyugodjék békében) akkor tettem egy kört az XFCE-vel. (VB-ban volt előtte néhány másik (Mint Cinnamon/MATE/XFCE, Debian Gnome, Ubuntu Unity/Gnome, Blackphanter, Manjaro XFCE/Cinnamon/KDE)) Valamiért a Manjaro fogott meg. Ne kérdezd az okát nem tudnék rá válaszolni. Így hát mélységesen megértem szucstom olvtársat. :D
    Amivel szívtam és sokáig nem találtam rá megoldást az a Wacom rajztáblám felismertetése. Aztán rájöttem, hogy nem megfelelő szóösszetétellel keresek. :DDD 10 perc terminal-ozással sikerült, majdnem ugyanolyan sokrétűen tudom konfigurálni, mint a gyári driver-rel WinX alatt.
    Amire viszont egyelőre nincs megoldás az a Canon 4400F scannerem. :( A Sane oldala szerint "basic" szinten kompatibilis, de az Istennek sem hajlandó felismerni. :((

(#70166) szucstom:
    A Majnaro topikban minden harmadik szökőévben ha válaszolnak. :( Nincs benne túl nagy élet. Az Arch pörgősebb, de ott nem tudom mennyire látják szívesen a klón usereket.
    Úgyhogy ha gáz van akkor számomra Manjaro WiKi, Arch WiKi, ez a topik a sorrend...
    Az SMB/CIFS megosztást használó NAS-om amúgy simán hozzá tudtam adni.

• szucstom

őstag

válasz ubyegon2 #70165 üzenetére

Nem unod még az Archklónt? Amúgy sorry, de elfelejtettem mondani, több topikba ne írj be úgy először, hogy uby kolléga javaslatára próbálsz ki valamit, mert így kapásból mindenkinek kiújul az arcidegzsábája! :D Nem is nagyon válaszolgattak a Manjaroban sem szerintem.
    Nem, nem unom :D sőt, egész jól elszórakozok vele. Manjaro topikban legalább 1-1,5 hete síri csend és hullaszag van, szóval igyekszem külföldi fórumokon is kutakodni. Egyetlen dolog nem sikerült még: a hálózat alatt hozzáadnék egy routerre kötött külső meghajtót, mint hálózati meghajtó, de érdekes módon ugyanazokkal az adatokkal csak FTP-ként hajlandó felismerni a rendszer. Ha Windows hálózati meghajtó opció alatt próbálom visszadob "nem sikerült csatlakozni" hibával.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés