- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
ubyegon2 #70165 üzenetére
"Nem unod még az Archklónt?"
Volt egy cikk itt a Logout-on még 2019-ben a KDE-s Manjaro-ról. Én annak a hatására ismerkedtem meg vele. Előtte Mint MATE volt a laposon (nyugodjék békében) akkor tettem egy kört az XFCE-vel. (VB-ban volt előtte néhány másik (Mint Cinnamon/MATE/XFCE, Debian Gnome, Ubuntu Unity/Gnome, Blackphanter, Manjaro XFCE/Cinnamon/KDE)) Valamiért a Manjaro fogott meg. Ne kérdezd az okát nem tudnék rá válaszolni. Így hát mélységesen megértem szucstom olvtársat.
Amivel szívtam és sokáig nem találtam rá megoldást az a Wacom rajztáblám felismertetése. Aztán rájöttem, hogy nem megfelelő szóösszetétellel keresek.10 perc terminal-ozással sikerült, majdnem ugyanolyan sokrétűen tudom konfigurálni, mint a gyári driver-rel WinX alatt.
Amire viszont egyelőre nincs megoldás az a Canon 4400F scannerem.A Sane oldala szerint "basic" szinten kompatibilis, de az Istennek sem hajlandó felismerni.
(#70166) szucstom:
A Majnaro topikban minden harmadik szökőévben ha válaszolnak.Nincs benne túl nagy élet. Az Arch pörgősebb, de ott nem tudom mennyire látják szívesen a klón usereket.
Úgyhogy ha gáz van akkor számomra Manjaro WiKi, Arch WiKi, ez a topik a sorrend...
Az SMB/CIFS megosztást használó NAS-om amúgy simán hozzá tudtam adni. -
szucstom
őstag
válasz
ubyegon2 #70165 üzenetére
Nem unod még az Archklónt? Amúgy sorry, de elfelejtettem mondani, több topikba ne írj be úgy először, hogy uby kolléga javaslatára próbálsz ki valamit, mert így kapásból mindenkinek kiújul az arcidegzsábája!
Nem is nagyon válaszolgattak a Manjaroban sem szerintem.
Nem, nem unomsőt, egész jól elszórakozok vele. Manjaro topikban legalább 1-1,5 hete síri csend és hullaszag van, szóval igyekszem külföldi fórumokon is kutakodni. Egyetlen dolog nem sikerült még: a hálózat alatt hozzáadnék egy routerre kötött külső meghajtót, mint hálózati meghajtó, de érdekes módon ugyanazokkal az adatokkal csak FTP-ként hajlandó felismerni a rendszer. Ha Windows hálózati meghajtó opció alatt próbálom visszadob "nem sikerült csatlakozni" hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Gumi és felni topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest