Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz CPT.Pirk #68650 üzenetére

Nem tudom, nem próbáltam most linuxon kb egy hónapja, vagy kettő tán. Akkor.. Fogalmazzunk úgy, hogy valahol valami nem kerek, brutálisan bedadogott amikor az ocs töltötte be az ujabb elemeket a memóriába. (Legalábbis ez a teóriám.)

Winen egész jól fut, Nagyobb koncentráltságú helyeken 40fps körül fut, míg mashol 120ra felszalad. Nagyon hektikus még ahogy terheli a gépet, legtöbbször kb félgőzzel ha megy a vega64, szerencsére elég jól fut ahhoz, hogy elszórakóztasson pár órára amikor van energiám játszani, illetve kedvem át bootolni winbe. Másért nem vagyok hajlandó át bootolni, csak ezért manapság.

Épp ma szaladtam fel PTUra, meglesni a 890Jumpot... Fene, még jó hogy nem vettem meg, annyira nem vonzó így (csak 32 SCU egy capital ship méretű hajón, kb vicc, s mindezt úgy, hogy be tudsz parkolni dgy freelancert az egyik hangárban, a masikba meg egy ballistat....). Lenne valami hasonló de teherszállításra kifaragva. Csak venni fogok egy Caterpillart. Más kérdés, hogy annyira mem mókás, amikor már egy 120SCU rakományt is csak hat különböző helyen tudsz elsózni, rengetegszer fordul elő, hogy ha valahogy fel is töltöm a rakterét a MAXnak, akkor még órákig csak egyik helyről a masikra megyek, hogy le is ürítsem. S az csak 122 SCU, míg a Caterpillar 500+...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés