Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz rollins #5331 üzenetére

Megnéztem, kipróbáltam mindet.
    gl és gl2 beállításokkal jó a kép, teljes képernyős módban. Ablakban vibrál, nézhetetlen. ggi-nél meglelenik egy második ablak, abban nagyon szép a kép, de meg is bénul a lejátszó. Csak kilépni tudok két escape-pel a terminálban, a kis ablak bezárása után azonban az sem reagál, "Failed to kill (9971,27) (error 3)." üzenetet ír ki minden sorba, folyamatosan, amíg be nem zárom, de a mplayer-t nem tudom ekkor bezárni csak erőltetett kilépéssel. A többi lehetőségnél vagy karakterekből áll a kép, vagy nem jelenik meg semmi (esetleg hang van), és a mplayer megbénul. Volt hogy csak ctrl+alt+backspace használattal tudtam reakcióra bírni a rendszert.

Egyébként Synapticon keresztül raktam fel azt a mplayert, amit az kihozott, amikor rákerestem.

Összegezve lényegesen jobb a helyzet így, mint korábban, sokat segítettetek! Köszönöm!

Valami feladatkezelő szerűt elő tudok valahogy hívni? Emlékszem valamelyik linux alatt ctrl+esc hozott egyet elő, de itt nem találtam még semmit. Esetleg azt az erőltetett kilépést valami billentyű-kombinációval el lehet érni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés